Masumlar Apartmanı Dede Memduh bey kimdir?

Masumlar Apartmanı dede yani Memduh Bey karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgiler yazımızda.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı Dede Memduh bey kimdir?

Masumlar Apartmanı Memduh Bey veya İnci ile Ege'nin dedesi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve özgeçmişi merak konusu oldu. 

Dizide apartmana sonradan taşınan Memduh bey ve iki torunu Safiyelerle birlikte aynı apartmanı yaşamaya başlar. Onların hayatı da Han ve ailesinin hayatı gibi dramatik bir hikayeden oluşuyor. 

İnci ile Ege'nin anneleri, babaları yüzünden hayatını kaybetmiş, onu bir türlü kocasından uzaklaştıramayan babası Memduh beyi haklı çıkarmıştır. 

Memduh bey ise kızından geriye kalan iki torununa hayatını adar ve onlar için yaşamaya başlar. Ancak ikisi de dik kafalı olan torunları yüzünden büyük zorluklar çekmektedir. Özellikle de İnci'nin sürekli yalan söylemesi, dışarıdaki hayatında başına buyruk davranması, Han ile yaptığı evlilikten onu haberdar etmemesi onu son derece üzüyor.

Memduh beyin en büyük korkusu ise kızının başına gelenlerin aynısının İnci'nin de başına gelmesidir. Bu nedenle Han'ın İnci'den uzak durmasını istemektedir. Çünkü Han'da bir tuhaflıklar seziyor. Bu nedenle Han'ı hiç sevmiyor. Han'ın kızı ve oğlu için yaptığı iyiliklerin altında kalmamak için taksi şoförlüğüne başlar. Sonrasında ise Han'ın gizlice devreye girmesiyle iyi bir dershanede ders vermeye başlar. Ancak bu dershane işinin arkasında da Han'ın olduğunu öğrenmesi onun için son derece üzücü olur.

İnci'nin sürekli söylediği yalanlar nedeniyle hayatının en büyük acılarını yaşayan Memduh bey son acıyı ise han ile İnci'nin evlendiğini öğrendiğinde yaşıyor. Üstüne, damadı Haluk'un Han'dan şantajla para aldığını duyunca ise dünyası başına yıkılıyor. 

Masumlar Apartmanı dizisinde Memduh Bey yani dede karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Atilla Şendil'dir. Peki, Atilla Şendil kimdir?

ATİLLA ŞENDİL KİMDİR?

Atilla Şendil, 1963 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi.

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı.

1997 yılında Baba Evi dizisi ile kariyerine adım atan oyuncu; Kurtlar Vadisi, Vicdan, Güllerin Savaşı, Vicdan, Sen de Gitme, OKS Anneleri gibi diziler de rol aldı.

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Fikret karakterini canladırdı.

Atilla Şendil şimdilerde TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda Memduh Bey karakterini canlandırıyor.

 

Yorumlar