MasterChef Uğur neden özür diledi? Uğur Kardaş Neden tutuklandı?

MasterChef Uğur'un yarışmadan elenmesinden sonra en çok konuşulan konular arasında onun özür dilemesi oldu. Peki, Masterchef Uğur Kardaş neden tutuklandı, Uğur neden özür diledi?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Uğur neden özür diledi?

MasterChef Uğur neden özür diledi, ne demişti, hangi konuyla ilgili yorumundan dolayı özür diledi sorusu yarışmanın seyircisi tarafından bu aralar merakla soruluyor. 

MASTERCHEF UĞUR NEDEN ÖZÜR DİLEDİ? NEDEN TUTUKLANDI?

MasterChef Uğur yarışmadan elendikten sonra hakkında en çok konuşulan konu, depremzedelerle ilgili konuşması olmuştu. MasterChef'in 2018 şampiyonu Uğur Kardaş All Star yarışmasında Mehmet Şef'in "Neler yaptın?" sorularına yanıt verirken tutuklanmasına sebep olan konuya dair de konuştu.

Maraş depreminin ardından yaptığı yayında söylediği sözler ve iddialar nedeniyle tutuklanan MasterChef'in 2018 şampiyonu Uğur Kardaş herkesten özür diledi.

"Hayatım boyunca yaptığım en büyük hatalardan birini de yaptım. Ülkemizden bir deprem geçti. Duyduğum şeyi haklı olmadığım halde paylaştım, bundan dolayı da özür diliyorum. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu da biliyorum" dedi.

MasterChef Uğur neden özür diledi? Uğur Kardaş Neden tutuklandı?
MasterChef Uğur Kardaş

 

Uğur Kardaş, Maraş depreminin ardından yaptığı yayında söylediği sözler ve iddialar nedeniyle tutuklanmıştı.

Paylaştığı videoda Kardaş; "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor" sözleri nedeniyle önce gözaltına alındı, ardından tutuklandı.

Paylaşımı ardından gözaltına alınan Kardaş verdiği ifadede, "Afgan uyruklu bir kişinin cesetlerin kolunu keserek altın aldığına ilişkin bir olaya şahit olmadım. Ancak şehirde bu tarz iddialar konuşuluyordu" diyerek kendisini savunmuştu.

MASTERCHEF UĞUR KARDAŞ KİMDİR?

Uğur Kardaş, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale'de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan girişiminde bulundu.

Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulundu.

Türkiye, Almanya ve Hollanda' da 2020 ve 2022 arasında toplam 19 restoran danışmanlığı yapan Uğur Kardaş, menü danışmanlığı strateji planlama maliyet hesaplama gibi bir çok alanda çalışıyor. MasterChef Uğur, yarışmanın 2018 sezonunun birincisi oldu.

UĞUR KARDAŞ EVLİ Mİ?

2022 yılında Gamze Kardaş ile evlendi.

Yorumlar