MasterChef Uğur Müslüman mı yarışmadan neden kovuldu?

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında en dikkat çeken isimlerden biri olan Uğur Müslüman mı diye merak ediliyor. Uğur yarışmadan neden kovuldu?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Uğur Müslüman mı?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının ilk 16 kişilik ana kadrosunda yer almaya hak kazana isimlerden biri de Uğur Yılmaz Deniz oldu. Yarışmanın en dikkat çeken ancak en sessiz isimlerinden biri olan Uğur'un ilginç bir şekilde farklı bir özelliği de merak ediliyor. İzleyicilerin birçoğu Uğur'un Müslüman olup olmadığını soruyor. Peki, Masterchef Uğur Müslüman mı? MasterChef Uğur neden yarışmadan ayrıldı?

İşte MasterChef Uğur biyografisi: Uğur Yılmaz Deniz 1994 yılında doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum’da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

MasterChef Uğur Yılmaz Deniz, Müslüman bir ailenin çocuğudur. Resimde Annesi Aynur hanım ile Babası Mahir Bey ve kardeşiyle görülüyor. Oturan sağdaki kişi Uğur.

 

MasterChef Uğur'un çocukluk resimlerinden biri. En soldaki çocuk Uğur Yılmaz Deniz.

 

Uğur ve babası Mahir Bey.

 

Uğur'un sosyal medya hesabından Kürtler, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Yıldırım hakkında yaptığı terbiye sınırlarını aşan hakaret dolu mesajları tepkilere neden oldu. Acun Ilıcalı, Uğur'un ortaya çıkan mesajlar nedeniyle kovulduğunu açıkladı.

İşte Uğur'un hakaret dolu mesajlarından bazıları:

UĞUR ELEME BÖLÜMLERİNDE MEHMET ŞEF'İ KIZDIRMIŞTI

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel’de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar’da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

MasterChef 2020’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Uğur Yılmaz Deniz, yarışmaya katılmayı çok istediğini ve kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.

Uğur'un kollarındaki ağışırı yoğunluklu dövmeler, onun Müslüman olup olmadığının sorgulanmasına neden oluyor.

 

MASTERCHEF UĞUR'UN VEDA KONUŞMASI

Yorumlar