MasterChef Türkiye Şampiyonu belli oldu

MasterChef Türkiye 3 Ocak 2021 Pazar akşamı sezon finalini yapıyor. Bu akşam Serhat ile Barbaros arasında yaşanan mücadelenin sonunda bir kişi sezon şampiyonu olacak.

Masterchef Türkiye yarışması 3 Ocak 2021 Pazar akşamı itibariyle final yaptı. Final bölümünde Barbaros ve Serhat ikilisi yarrıştı. Yüzlerce yarışmacı arasından zorlu etapları tek tek gecerek finale yükselen iki isim iddialı olduklarını ilk bölümlerde göstermişlerdi. Bu akşam ikilinin kozlarını son kez paylaşacağı akşam oluyor. Ya Barbaros ya da Serhat. İkisinden biri birinci diğeri ise ikinci olacak. Peki, MasterChef Türkiye 3 Ocak Pazar akşamı kim birinci oldu, kim kazandı? Programı canlı izlemek isteyenler en alttaki linki takip edebilirler. Programın tamamı ise yayıncı kuruluş tarafından yayınlandıktan sonra buradan izlenebilir. 

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye finalinde şeflerin tadımlarının ardından puanlama sonucu Serhat Doğramacı şampiyon oldu.

SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

23 yaşındaki Serhat Doğramacı, 10 yıla yakın bir süredir aşçılığa dair eğitim ve iş tecrübesi olduğunu söylüyor.

Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübelerine bir yenisini ekledi.

İleri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahip olan Doğramacı, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna dâhil olan iddialı isimler arasında yer aldı.

SON BÖLÜM FRAGMANI

MASTERCHEF TÜRKİYE 124. FULL BÖLÜM

Yarışmanın dün akşam yayınlanan 124. bölümünde ilk dörde giren son isim belli olmuştu. Son dörde giren isim böyle belli olmuştu:

MASTERCHEF TÜRKİYE GEÇEN HAFTAKİ ELEME BÖLÜMÜ

MasterChef Türkiye'nin geçen haftaki bölümünde elenen isim böyle belli olmuştu: