Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu? Alican mı Cemre mi?

Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu bu akşam belli oluyor. Cuma günü düzenlenen çeyrek finalde Alican, Ekin ve Güzide soğuk terler döktü. Üçlü, elenmemek için elinden geleni yaptı. Ancak gecenin sonunda bir kişi yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Gecenin sonunda elenen isim Ekin oldu. Yarı finale kalan üç isimden finale kalan isimler ise Cemre ve Alican oldu. Cemre ve Alican Masterchef Türkiye 2019 şampiyonluğu için yarıştı. Peki, Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu?

Google Haberlere Abone ol
Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu? Alican mı Cemre mi?

Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu 29 Aralık 2019 Pazar akşamı oynanan finalde belli oldu. Çeyrek finale dört kişinin girdiği Masterchef Türkiye'nin yarı finaline üç isim kalmıştı. Bunlar Cemre, Güzide ve Alican olmuştu. Yarı finalde yapılan oyunların kazananı ise Cemre ile Alican oldu. Mastarchef Türkiye 27 Aralık Cuma akşamı bir kez daha eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına düşen üç isim olan Alican, Güzide ve Ekin elenmemek için elinden geleni yaptı. Üst üste düzenlenen oyunlardan Güzide genel olarak başarılı bir şekilde çıktı. Ancak günün sonunda bir kişi yarışmaya veda etmek durumunda kaldı. O da Ekin oldu. Diğer üç isim ise yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise Güzide de yarışmaya veda etti. Finale iki isim kaldı. Onlar da Alican ve Cemre oldu. Peki, Masterchef Türkiye 29 Aralık 2019 Pazar günü düzenlenen yarışmada Masterchef Türkiye 2019 Şampiyonu kim oldu?

Detaylar Geliyor...

MASTERCHEF TÜRKİYE YARI FİNAL SONUÇLARI: KİM ELENDİ, KİM ÇIKTI

Masterchef Türkiye 2019 yarı final bu akşam Güzide, Cemre ve Alican arasında düzenleniyor. Birbirinden çalışkan ve iddialı bu üç isim şu ana kadar birçok badireyi atlatarak yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Bu akşam düzenlenecek yarışmaların sonunda bir kişi daha yarışmaya veda edecek ve geriye kalan iki isim yarın akşam düzenlenecek final gecesine katılarak Masterchef Türkiye 2019 Şampiyonu olacak. Peki, Masterchef Türkiye 2019 yarı final kim kazandı, kim elendi?

Yarışmanın bu geceki elemelerinde Güzide, Alican ve Cemre ter döktü. Üçlünün kıyasıya mücadelesinde elenen isim Güzide olurken, finale kalan iki isim ise Alican ile Cemre oldu.

Detaylar Geliyor...

MASTERCHEF TÜRKİYE 27 ARALIK KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 27 Aralık 2019 Cuma günü yapılan eleme oyununda Alican, Ekin ve Güzide yarıştı. Peki, kim elendi? Yarışmanın bu akşamki etabında kıyasıya mücadele eden Ekin, Alican Güzide ve Cemre dörtlüsünden Ekin yarışmaya veda etmek durumunda kaldı. Güzide, Alican ve Cemre ise yarı finale yükselen isimler oldu. 

MASTERCHEF 24 ARALIK 2019 ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef 24 Aralık 2019 Salı akşamı düzenlenen oyunlarda eleme potasına düşen iki yarışmacı belli oldu. Yarışmanın bu geceki etabında Cemre, Güzide, Alican ve Ekin yarıştı. Yarışmada son haftaya kalan dört isim arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmacıların birisi bu hafta elenecek. Finalistin de belli olacağı bu hafta iki ve üçüncü olan isim de belirlenecek. Final haftasında eleme potasına düşen isimlerden ikisi bu akşam belli oldu. Eleme potasına giden iki isim Alican ve Ekin oldu. Güzide ve Cemre ise bu akşam eleme potasına düşmekten kurtuldu. Perşembe akşamı bir kişi daha eleme potasına düşecek. Sonrasında ise finalist belli olacak.

MASTERCHEF 20 ARALIK 2019 CUMA KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 20 Aralık 2019 Cuma akşamı bir kez daha eleme heyecanı doruktaydı. Eleme potasına düşen isimler yarışmada kalabilmek için bütün yeteneklerini ortaya koymaya çalıştı. Peki, bu akşam kim elendi? Yarışmada Alican, Ekin ve Batuhan elemede son üçe kaldı. İlk kurtulan isim bir kez daha Ekin oldu. Ekin'den sonra ise Alican yarışmada kalmayı başaran isim oldu. Batuhan ise elendi.

MASTERCHEF ÖNCEKİ BÖLÜMLER

Yarın akşam eleme potasına daha önce yapılan yarışmalarda giren dört isim yarışacak. Salı ve Çarşamba günleri düzenlenen dokunulmazlık oyunlarında kaybeden takımlar ikişer kişiyi eleme potasına gönderiliyor. Salı günü düzenlenen dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kaybetti ve ardından yapılan eleme potasına düşme oylamasında Rıfat ile Güzide potaya düştü. Geçen hafta Kıvanç, dokunulmazlığı kazanan Cemre'nin talebiyle, Yasin ise oylama neticesinde potaya düşmüştü. Yarışmanın Çarşamba günü düzenlenen ikinci etabında ise dokunulmazlık oyununu bu kez Mavi Takım kazandı, Kırmızı Takım kaybetti. Kırmızı Takım'da ise dokunulmazlığı ilk olarak Rafet kazandı. Rafet, eleme potasına gönderilecek üçüncü ismin Batuhan olması gerektiğine karar verdi ve onu gönderdi. Eleme potasına girecek dördüncü kişi ise oylama sonucunda belli oldu. Oylamada Suna'nın eleme potasına gitmesine karar verildi. Bu akşam ise eleme potasındaki birbirinden iddialı bu dört ismin yani Kıvanç, Yasin, Batuhan ve Suna'nın mücadelesi sergilenecek. Peki, Masterchef Türkiye 16 Aralık 2019 Pazartesi eleme potasına kim düştü, kim kazandı?

MASTERCHEF 11 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Masterchef 11 Aralık 2019 Çarşamba günü eleme potasına düşen ikinci isim belirlendi. Batuhan ile Cemre'nin yarıştığı yarışmanın kaybedeni Batuhan oldu. Batuhan eleme potasına düşen ikinci isim oldu. İlk isim Rıfat olmuştu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 10 ARALIK 2019 SALI SONUCU

Masterchef Türkiye 10 Aralık 2019 Salı günü düzenlenen eleme potasına düşen isim belli oldu. Güzide ile Rıfat arasında yaşanan kıyasıya mücadelenin sonucu, jüri heyetinin verdiği kararla belli oldu. Buna göre 10 Aralık Salı günü eleme potasına düşen isim Rıfat oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 9 ARALIK 2019 PAZARTESİ

Masterchef Türkiye 9 Aralık 2019 Pazartesi günü dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

MASTERCHEF 6 ARALIK 2019 CUMA KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 6 Aralık 2019 Cuma akşamı eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasındaki 3 isim birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girerek elenmemek için yarıştı. Peki, Masterchef'te dün akşam kim elendi?

Masterchef Türkiye eleme oyununda dün akşam son ikiye Yasin ve Batuhan kaldı. Masterchef'te elenen isim Yasin oldu. Yasin'in elenmesi ise sürpriz olarak değerlendirildi.

Detaylar Geliyor?

MASTERCHEF 27 KASIM 2019 ÇARŞAMBA ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye 27 Kasım 2019 Çarşamba eleme potasına düşen isimler belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım kendi arasında eleme potasına düşecek isimleri seçti. Masterchef'in dün akşamki etabında ilginç bir durum yaşandı. Yarışmacılar, şefler tarafından verilen Trabzon hurması ve kestaneden yemek yapacaklardı. Ancak şeflerin hiçbiri, hiçbir yarışmacının yaptığı yemeği beğenmedi. Dolayısıyla dokunulmazlık kazanan kimse olmadı. Bu nedenle bütün yarışmacılar oylamaya kaldı. Oylama neticesinde Batuhan ve Kıvanç eleme potasına düşen isimler oldu. 

MASTERCHEF 26 KASIM 2019 POTAYA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye 26 Kasım 2019 Salı günü düzenlenen dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Mavi Takım ise eleme potasına gidecek isimlerin belirlendiği takım oldu. Yapılan mücadelede Ekin bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Ekin, Rıfat'ı direkt olarak eleme potasına gönderdi. Yapılan oylama sonunda ise Güzide eleme potasına düştü. Böylece bu akşamın eleme potasına düşen iki ismi de belli oldu.

MASTERCHEF 21 KASIM 2019 KİM ELENDİ?

Mastarchef 21 Kasım 2019 Perşembe düzenlenen eleme oyununda birbirinden iddialı dört yarışmacı yarıştı. Yarışan isimler Yasin, Kıvanç, Batuhan ve Suna oldu. Hepsi birbirinden iddialı ve hırslı olan bu isimlerden kim elendi, kimler kaldı? Yarışmanın bu akşamki etabında düzenlenen eleme potasından çıkma mücadelesinin kaybedeni geçen hafta olduğu gibi yine sürpriz bir isim oldu. Yarışmanın en iddialı ve en tecrübeli isimlerinden biri olan Suna bu akşam elenen isim oldu.

MASTERCHEF 14 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 14 Kasım 2019 Perşembe akşamı bir kez daha eleme heyecanı yaşandı. Potaya dört kişinin girdiği eleme gecesinde son ikiye Alican ve Mustafa ikilisi kaldı. Şimdiye kadar girdi bütün potalardan kurtulmayı başaran Mustafa bu kez kurtulamadı. Hafta başında iddialı bir şekilde konuşarak gönderdiği isimleri sayan Mustafa bu hafta da Kıvanç'ı göndereceğini söylemişti. Ancak Mustafa'nın kendisi gitmek zorunda kaldı. Masterchef'te 14 Kasım Perşembe akşamı elenen isim Mustafa oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 12 KASIM 2019 SALI KİM KAZANDI

Mastarchef Türkiye 12 Kasım 2019 Salı akşamı takımlar bir kez daha dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geliyor. Takımların bu akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden, eleme potasına gidecek ilk iki kişiyi çıkarıyor. Peki, bu akşam kim kazandı, kim potaya düştü?

Masterchef'te bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Dolayısıyla eleme potasına düşecek olan iki aday Mavi Takım'dan seçildi. Bunun için öncelikle mavi takım kendi arasında kıyasıya bir mücadeleye girişti. Mücadeleden birinci çıkarak dokunulmazlığı kazanan isim Rıfat oldu. Rıfat ise kendisine verilen yetki kapsamında eleme potasına Mustafa'yı gönderdi. Daha sonra yapılan oylamada ise Cemre ile Alican aynı oyu alarak berabere kaldı. Bu durumda kaptan olan Suna seçimi yapmak durumunda kaldı. Suna, söz verdiği için Cemre'yi potaya gönderemeyeceğini söyledi ve Alican'ı eleme potasına gönderdi. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 7 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM ELENDİ

Masterchef Türkiye 7 Kasım 2019 Perşembe günü düzenlenen eleme oyununda kaybeden isim belli oldu. Güzide, Mustafa, Suna ve Eda'nın yarıştığı gecenin kaybedeni Eda oldu. Eda, 7 Kasım Perşembe günü Masterchef'ten elenen isim oldu.

Bu gece aynı zamanda Masterclass ödülü için de adaylar arasında mücadele yaşandı. Mavi Takımı'ın oynadığı Masterclass yarışmasının finale kalan iki isim Cemre ve Mustafa oldu. İkilinin arasındaki mücadeleyi ise Cemre kazandı.

Masterchef 4 Kasım Pazartesi günü kaptanlık mücadelesi ve akabinde Masterclass için kıyasıya bir yarış düzenlenmişti. Kaptanlık oyununu Cemre kazanmış Mavi Takımı kurmuştu. Kırmızı Takımı kurmak durumunda olan ise Eda olmuştu. Dün akşam düzenlenen Masterclass yarışmasını ise Mavi Takım kazanmıştı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 6 KASIM 2019 POTAYA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye 6 Kasım 2019 Çarşamba günü yeni bir heyecanla ile ekranlara geliyor. Mavi ve Kırmızı takımlar arasında öncelikle dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden eleme potasına iki kişi daha gönderiyor. Eleme potasına düşenler ise yarışmadan elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Peki, bu akşam kim kazandı, kim kaybetti?

Dokunulmazlık oyununu Mavi Takım'ın kazandığı Masterchef Türkiye 6 Kasım 2019 Çarşamba günü eleme potasına düşen diğer iki isim Eda ile Güzide oldu. Böylece bu hafta potaya düşen dört aday da belli oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 5 KASIM 2019 KİM KAZANDI

Masterchef Türkiye 5 Kasım 2019 Salı günü bir kez daha heyecanlı bir yarışa sahne oluyor. Edirne'de Rüstempaşa Kervansarayı'nda bu akşam düzenlenen yarışmada ilk etapta dokunulmazlık oyunu oynanacak, daha sonra ise eleme potasına düşme heyecanı yaşanacak. Peki, Masterchef'te bu akşam kim kazandı, eleme potasına kimler düştü? Peki, Masterchef Türkiye 5 Kasım 219 Salı kim kazandı, eleme potasına kim düştü?

Masterchef Türkiye 5 Kasım 2019 Salı günü dokunulmazlığı kaybeden takım Mavi Takım oldu. Mavi Takım'da dokunulmazlığı kazanan isim ise Kıvanç oldu. Kıvanç, dokunulmazlığının verdiği yetkiyle eleme potasına ilk olarak Mustafa'yı gönderdi. Eleme potasına gidecek ikinci isim için ise oylama yapıldı. Yapılan oylamanın neticesinde Yasin ve Suna dörder oy alarak eşit duruma geldi. Bu durumda kaptanın seçim yapması gerekti. Kaptan Cemre, Suna'nın potaya gitmesinden yana karar verdi.

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Eleme potasına düşen 4 isme yeni iki isim daha ekleniyor. Dün yayınlanan programda önce dokunulmazlık oyunu ardından da potaya düşme heyecanı yaşanmıştı. Dün dokunulmazlığı kaybeden takım Mavi Takım olduğu için eleme potasına düşen iki kişi de onlardan seçildi. Potaya düşen isimler ise takım kaptanı olan Rıfat ile Eda olmuştu. Yarışmanın bugünkü etabında da yine benzer süreç işleyecek ve potaya düşecek diğer iki isim belli olacak. Peki, Masterchef Türkiye 31 Ekim 2019 Perşembe dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler düştü, kim elendi?

Master Şef 31 Ekim 2019 Perşembe günü elenen isim Murat oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 30 EKİM 2019 KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 30 Ekim 2019 Çarşamba akşamı takımlar arasında bir kez daha dokunulmazlık yarışı ve eleme potasına düşüp düşmeme endişesi yaşanacak. Peki, bu akşam dokunulmazlığı kim aldı, potaya kimler düştü?

Bu akşam da eleme potasına iki ismin girmesiyle birlikte toplamda 6 kişi eleme potasına düşmüş oldu. Potaya düşen isimler Rıfat, Alican, Mustafa, Suna, Eda, Murat ve Ekin oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 29 EKİM 2019 KİM KAZANDI

MasterChef 29 Ekim 2019 Salı akşamı dokunulmazlık oyununu Kımızı Takım kazandı. Eleme potasına gönderilecek diğer iki adayın belirleneceği takım ise Mavi Takım oldu. Cemre, Yasin, Eda, Güzide ve Rıfat'ın bulunduğu takım kıyasıya bir mücadeleye girişti. Kıyasıya mücadelenin dokunulmazlığını kazanan isim Cemre oldu. Cemre de eleme potasına ilk olarak Rıfat'ı gönderme kararı ladı. Takım kaptanı Rıfat olduğu için onu seçtiğini söyledi, Rıfat da bu durumdan şikayetçi olmadı. Yapılan oylamada ise Eda 5 oy ile potaya giden dördüncü kişi oldu. Ekin ve Alican da ilk gece ceza oyunuyla eleme potasına düşmüştü.

MASTERCHEF TÜRKİYE 28 EKİM 2019 SALI 

Masterchef Türkiye 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı düzenlenen ceza oyununda direkt eleme potasına gidecek iki kişi belli oluyor. Bu iki kişi, Kıvanç, Ekin ve Alican üçlüsünden ikisi olacak. Yapılan elemede potaya giren iki isim Ekin ve Alican oldu. Alican, bu şekilde bir uygulamanın çok ağır olduğunu belirterek tepki gösterse de jürinin kararını değiştiremedi.

Yarışma Kırmızı Takım'dan iki isim arasında kaldı. Mustafa ve Batuhan yarışan isimler oldu. Öte yandan yarışmacılar önceki akşam İstanbul'da bir e-ticaret merkezinin çalışanlarına yemek çakırdılar. 50 kişilik personele çıkarılacak yemek yarışmacıları bir hayli zorlamıştı. Yarışmacılar arasında gerilim yaşanmıştı. Dün akşamki bölümde ise yarışmacılar arasında önce Masterclass için yarışması düzenlendi.

Yarışmanın dün akşamki etabında Masterclass için yarışan iki isim Kırmızı Takım'dan Mustafa ve Batuhan oldu. İkili arasında kıyasıya geçen mücadelenin galibi Mustafa oldu. Mustafa, Masterclass hediye çekini almaya hak kazandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 23 EKİM 2019 KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 23 Ekim 2019 Çarşamba günü İstanbul'da büyük bir işletmede çekildi. Yarışmacılar 50 kişilik personele yemek çıkardı. Toplu yemek pişirme esnasında yarışmacılar gerildi, sert tartışmalar yaşandı. Peki, Masterchef 23 Ekim Çarşamba kim kazandı? 

Yarışmanın bu akşamki etabında bir kez daha dokunulmazlığı kazanan takım Mavi Takım oldu. Elemeye gönderilmesi gereken diğer iki isim de bu akşam Kırmızı Takım'dan seçildi. Kırmızı Takım'da ilk olarak düzenlenen dokunulmazlık yarışını Eda kazandı. Eda ise eleme potasına ilk olarak F. Batuhan'ı gönderdi. Daha sonra yapılan oylamada ise Yasin ile Batuhan aynı puanı aldı. Takım kaptanı Yasin olduğu için eleme potasına gidecek ismi kendisi seçti. Yasin, eleme potasına Batuhan'ın gitmesini istedi. Mustafa, Alican, Batuhan ve F. Batuhan'ın yarıştığı eleme potasından ilk çıkan isim Mustafa oldu. İkinci çıkan isim ise Alican oldu. F. Batuhan ile Batuhan eleme potasında kalan son iki isim oldu. Elenen isim ise F. Batuhan oldu.

MASTERCHEF 22 EKİM 2019 ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef 22 Ekim 2019 Salı günü eleme potasına düşen isimler Kırmızı Takım'dan seçildi. Çünkü Kırmızı Takım bu akşam kaybetti. Dokunulmazlığı kazanan isim Mustafa oldu. Mustafa ilk olarak eleme potasına F. Batuhan'ı gönderdi. Daha sonra yapılan oylamada ise Alican ile Eda dörder puan aldı. Bu durumda eleme potasına girecek kişiyi kaptan Yasin seçmek zorunda kaldı. Yasin uzun düşünüşten sonra Alican'ı eleme potasına gönderdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE 21 EKİM 2019 KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye 21 Ekim 2019 Pazartesi günü hangi yarışmacı kaptan oldu, hangi takım dokunulmazlığı aldı? Masterchef 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Masterclass yarışmasını Kırmızı Takım kazandı.

MASTERCLASS 17 EKİM 2019 ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI 

Kırmızı ve Mavi Takımların dokunulmazlık mücadelesi yaptı. Kazanan takım bu akşam Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise bu akşam eleme potasına düşecek iki ismi belirleyecek yarışmaya girişti. Dünkü bölüm ise Üsküdar'da bulunan Tebessüm Kahvesi'nde hayranlarının karşısına çıkıyor. Daha sonra ise takımlar arasında dokunulmazlık ve eleme potasına düşmeme heyecanı yaşanıyor. Takımlar arasındaki kıyasıya mücadeleden sonra potaya düşecek diğer iki isim de belirlenecek. Akabinde ise şeflerin kararıyla bu akşam elenecek isim belli olacak. Kazanan takımın üyeleri kalacak, kaybeden takımın üyelerinden birisi bu hafta yarışmaya veda edecek. MasterChef takımlarından ilk elenen geçen hafta belli olmuştu. Peki, MasterChef Türkiye 17 Ekim 2019 Perşembe Masterclass kim kazandı, dünkü dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi, dün akşam Suna potaya kimi gönderdi?

Masterclass 17 Ekim 2019 Perşembe günkü etabında kim kazandı? Masterclass yarışmasında Mavi Takım bütün hünerlerini ortaya koydu. Finale iki isim kaldı. Batuhan ile Yekaterina'nın finale kaldığı Masterclass 17 Ekim 2019 Perşembe gününün kazanan ismi Yekaterina oldu. Yekaterina, önceki akşam yarışmadan elenen isim olmuştu, bu ödülle yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE 16 EKİM 2019 KİM KAZANDI

Masterchef Türkiye 16 Ekim 2019 Çarşamba akşamı Kırmızı Takım ile Mavi Takım'ın amansız bir dokunulmazlık mücadelesine sahne oldu. Takımların kıyasıya mücadelesinde kazanan taraf Mavi Takım oldu. Dün akşam kaybederek iki üyesini eleme potasına gönderen Mavi Takım bu kez kazandı, kaybeden takım ise Kırmızı Takım oldu. Kırmızı Takım bu akşam kendi içinde dokunulmazlık oyunu oynuyor. Dokunulmazlığı kazanacak kişi bir kişiyi eleme potasına gönderecek, sonrasında yapılacak oylamada ise eleme potasına düşecek dördüncü kişi belli olacak. Peki, 16 Ekim Çarşamba akşamında dokunulmazlığı kazanan kim oldu, eleme potasına düşen kim oldu?

Kırmızı Takım'da dokunulmazlık kazanan ismi Alican oldu. Alican, kendisine verilen yetkiyi kullanarak takımın en güçlü isimlerinden biri olan Cemre'yi eleme potasına göndermeyi seçti. Haftanın eleme potasına giren üçüncü ismi Cemre oldu. Oylama sonucunda ise Ekin, Murat ve Rıfat dörder eşit oy aldı. Ekin takım kaptanı olduğu için potaya gidecek kişiyi onun belirlemesi gerekiyordu. Ekin, arkadaşlarını değil kendini eleme potasına gönderdi. Potaya düşen isimler böylece Ekin, Cemre, Güzin ve Yekaterina oldu. Dörtlü arasındaki mücadelenin ilk kazananı Ekin oldu. Potadan çıkamayarak 16 Ekim 2019 Çarşamba günü Masterchef'ten elenen isim Yekaterina oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 EKİM 2019 KİM KAZANDI

Masterchef Türkiye 15 Ekim 2019 Salı akşamı Üsküdar'da bulunan otizmli çocukların çalıştığı Tebessüm Kahvesi'nde çekildi. Peki, Masterchef 15 Ekim kim kazandı, potaya kimler düştü?

Masterchef Türkiye 15 Ekim 2019'daki yarışmayı Kırmızı Takım kazandı, Mavi Takım ise dokunulmazlığı kaybetti. Mavi Takımın kendi arasında yaptığı mücadelede ise Batuhan dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Batuhan'ın potaya gönderdiği ilk isim Güzide oldu. Daha sonra yapılan oylamada ise Eda ile Yaketerina aynı oyu aldı. İkilinin aynı oyu alması nedeniyle seçimi takım kaptanı olan Suna yaptı. Suna, potaya gitmesi gereken ismin Yekaterina olması gerektiğini belirterek kararını o şekilde verdi. Böylece Masterchef 15 Ekim 2019 Salı günü potaya düşen isimler Güzide ile Yekaterina oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 14 EKİM 2019 PAZARTESİ 

Masterchef Türkiye 14 Ekim 2019 Pazartesi akşamı önce kaptanlık ardından ise ödül yarışması düzenlendi. Yarışmaya bu akşam katılan yeni isim de belli oldu. Peki, Masterchef Türkiye 14 Ekim Pazartesi kim kazandı?

Bu akşam kaptanlık yarışını Ekin ve Suna kazandı. İkilinin oluşturduğu takımlar şefler tarafından belirlenen doğum günü pastası için yarışıldı. Takımlar çocuklar için doğum günü pastası yaptı.

Pastaların yapılışına ve tadına bakarak Mavi Takımı'ın kazandığını duyurdu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 10 EKİM 2019 KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 10 Ekim 2019 Perşembe günü itibariyle yarışmadan elenecek isim belli olacak. Potaya düşen dört isimden birisi bu akşam elenecek, diğer üçü ise yoluna devam edecek. Peki, Master Şef 10 Ekim'de kim elendi, kim kaldı?

Yarışmanın bu akşamki etabında Şef Danilo'dan klasik müzik ziyafeti verilirken, yarışmacılardan Açelya ise arkadaşlarını korkuttu. Açelya ani şekilde rahatsızlandı.

Elenen isim Açelya oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 9 EKİM 2019 ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye yarışmasının 9 Ekim 2019 Çarşamba günkü etabında eleme potasına düşen diğer isimleri de belli oluyor. 

Yarışmanın bu akşamki etabında eleme potasına düşen isimler Murat ve Yasin oldu. Yasin ilk kez eleme potasına düşmüş oldu. Şimdi dört isim potadan çıkmak için mücadele edecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE 8 EKİM 2019 ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye 8 Ekim 2019 Salı günü dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti. Bu nedenle eleme potasına da kırmızı takımdan isimler düşmeye başladı. Eleme oylamasında Eda dokunulmazlığı kazandı. Eda da eleme potasına Açelya'yı direkt gönderdi. Diğer aday için ise oylama yapıldı. Oylama sonucunda potaya düşen diğer isim ise Faruk Batuhan oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 7 EKİM 2019 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye 7 Ekim 2019 Pazartesi günü yeni bir haftaya başlıyor. Yeni sürpriz gelişmelere sahne olacak. Şef Mehmet, yarışmacılardan birini mutfaktan kovuyor. Peki, bu akşam kaptan kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Masterchef 7 Ekim Pazartesi günü ödülü kazanan takım "Kırmızı Takım" oldu. Böylece eleme potasına aday gönderecek ilk takım Kırmızı Takım oluyor.

MASTERCHEF 1 EKİM 2019 KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 1 Ekim 2019 Salı günü eleme potasına girecek diğer iki isim de belli oluyor. Potaya düşecek dört isim arasından biri bu akşam elenecek. Peki, Masterchef 1 Ekim Salı kim elendi, kim kaldı? 

Yarışmanın bu akşamki etabında elenme potasında yarışan isimler F. Batuhan, Eda, Alican ve Bahri olmuştu. Dört aday arasında yaşanan kıyasıya mücadelenin ilk kazananı F. Batuhan, ikincisi ise Eda oldu. Daha sonra da Alican potadan çıkmayı başarırken, 1 Ekim 2019 Masterchef'ten elenen isim Bahri oldu.

MASTERCHEF 30 EYLÜL 2019 KİM KAZANDI?

Masterchef 30 Eylül 2019 Pazartesi dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme potasına kimler girdi? Masterchef 30 Eylül Pazartesi akşamı dokunulmazlığı kazanan oyuncu Ekin oldu. Ekin, eleme potasına Eda'yı gönderdi. Daha sonra ikinci isim için oylama yapıldı. Oylamada ise geçen hafta yarışmaya yeni katılan Alican potaya ikinci isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 29 EYLÜL 2019 KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye 29 Eylül 2019 Pazar akşamı takımlar arasında kaptan seçimi ve dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Peki , bu akşam hangi takım kimin kaptanlığında yarıştı, kim kazandı?

Kaptanlık yarışını Batuhan kazandı. Batuhan, Mavi Takım için ise oyuna yeni dahil olan Murat'ı seçti. Kaptanlar kendi takımlarını kurduktan sonra mücadele başladı. 29 Eylül 2019 Pazar akşamı MasterChef kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 23 EYLÜL 2019 HANGİ TAKIM KAZANDI, ELEME POTASINA KİM DÜŞTÜ?

Masterchef Türkiye 23 Eylül 2019 Pazartesi günü eleme potasına düşecek isimlerin belirlendiği takım hangisi oldu, hangi dokunulmazlığı kazandı, hangi takım kaybetti?

MASTERCHEF 22 EYLÜL 2019 KİM KAPTAN SEÇİLDİ, HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef Türkiye 22 Eylül 2019 Pazar akşamı ilk olarak takım kaptanları belirlendi, ardından takımlar arasında mücadele başladı. MasterChef Türkiye 22 Eylül 2019'da ilk takım kaptanı Güzide oldu. Güzide, kaptanlık seçiminden sonra ilk olarak karşı takımın kaptanını seçti. Güzide, yarışmaya yeni katılan Alican'ı seçti. Güzide, Mavi Takımı'n kaptanı olurken Alican da Kırmızı Takımın kaptanı oldu. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 17 EYLÜL 2019 KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye 17 Eylül 2019 Salı günü düzenlenen yarışmalarda potaya giren yeni isimler belli oluyor, daha sonra potadan düşen kişi belli olacak? Peki, pokadan çıkan ve düşen kim oldu? Yarışmanın bu akşamki etabında kaybeden takım Batuhan'ın kaptanı olduğu Kırmızı Takım oldu. Kırmızı takım kendilerinden potaya gönderilmesi gereken iki yarışmacıyı seçmek için oy kullandı. Kırmızı takımda dokunulmazlığı kazanan isim ise daha önce iki kez potaya düşen Ekin oldu. Kırmızı Takım'ın düşme potasına gönderdiği ilk isim Eda oldu. Eleme potasına giren ikinci dördüncü isim ise Orhan Eren oldu. Dün akşam da Mavi Takım tarafından Mustafa ve Suna eleme potasına düşmüştü. 

Eleme potasında yapılan mücadeleyi kaybeden isim ise Orhan Eren oldu. 17 Eylül'de Masterchef'te elenen isim Orhan oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 16 EYLÜL 2019 KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 16 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle dokunulmazlık ve eleme heyecanı başlıyor. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Mavi Takım, eleme potasına gidecek 2 isim belirledi. Dokunulmazlık alan ilk isim Yasin oldu. Yasin ise eleme potasına Suna'yı gönderdi. Eleme potasına düşen bir başka isim ise Mustafa oldu. Mustafa arkadaşlarından toplamda 5 oy aldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 EYLÜL 2019 SONUÇLARI

MasterChef 15 Eylül 2019 Pazar akşamı kaptanların belli olduğu mücadeleye sahne oldu. Peki, kim kaptan oldu, kim hangi takımda yer aldı?

Yarışmanın bu akşamki etabında kaptanlar seçildi. Kaptanlık yarışında Cemre ve Batuhan kaptan olarak belirlendi. Cemre mavi takımı, Batuhan ise kırmızı takımı kurdu. Geçen haftanın kaptanları Orhan ve Rıfat kırmızı takımda yer aldı.

Kırmızı takımda Batuhan, Orhan, Rıfat, Eda, Ekin, Müge ve F. Batuhan yer aldı. 

Mavi takımda ise Cemre, Suna, Yasin, Güzide, Açelya, Mustafa ve Murat yer aldı. 

Kırmızı takım yanık tatlı yaptığı için jüri heyetinden özellikle de Şef Mehmet'ten sert tepki aldı, fırça yedi. 

MasterChef 15 Eylül kazanan takımı Cemre'nin kaptanlığını yaptığı Mavi Takım oldu.

Detaylar Geliyor...

MASTERCHEF TÜRKİYE 10 EYLÜL 2019 SONUÇLARI

Masterchef Türkiye 10 Eylül 2019 Salı günü hangi takım birinci oldu, kim kazandı, kim kaybetti, kim elendi? 

Masterchef 9 Eylül Pazartesi günü dokunulmazlığı kaybeden takım Orhan Kaptan'ın takımı Kırmızı Takım olmuştu. Ödül oyununu da kazanan takım Mavi Takım olmuştu. Eleme adayları ise Kırmızı Takım'dan Nalan ve Eda oldu. Bu akşam Eda mı Nalan mı elenecek?

Yarışmanın bu akşamında Orhan da eleme potasına girdi. Bugün dokunulmazlığı kazanan isim ise Batuhan oldu. Dördüncü eleme adayı için yapılan oylama ise heyecanlı geçti. Dördüncü aday ise geçen hafta da potaya giren Ekin oldu. Yarışmacılar, Şef Mehmet'in yaptığı yemeğin aynısını yarım saatte yapmaya çalıştılar. Şef Mehmet'in yemeğine en yakın yemek yapanlar kalıyor, en uzak yapan veda ediyor. Peki, MasterChef Türkiye 10 Eylül 2019 kim elendi? 

Bu hafta MasterChef'ten elenen isim Nalan oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 8 EYLÜL 2019 SONUÇLARI

Masterchef Türkiye 8 Eylül 2019 Pazar günü ilk etabında takım kaptanları için büyük bir mücadele ortaya kondu. Şefler pazar akşamı, 14 aday arasından takım kaptanlığı için iki adayı öne çıkardı. Rıfat ve Orhan öne çıkan isimler oldu. İlk olarak mavi takımın kaptanı belli oldu. Şef Mehmet, aday hiç kimsenin yemeğini beğenmediğini belirterek aday seçmedi.

MasterChef Türkiye'de kaptanlık ve ödül oyunu için yarışıldı. Ödül oyununda MasterChef Türkiye yarışmacılarından Gaziantep yöresine ait zeytinyağlı kuru dolma, şehriyeli bulgur pilavı, gavurdağı salatası ve katmer yapması istendi. MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ödül oyununu kazanan taraf mavi takım oldu. Hazırladıkları yemekler şefler tarafından beğenilen mavi takım, ödül olarak Danilo Zanna ile masterclass hakkı elde etti. 

Birinci kaptan Rıfat oldu. Rıfat kendi takımına ilk olarak Orhan'ı karşı takıma kaptan olarak seçti. 

Rıfat mavi takımın elemanlarını, Orhan kırmızı takımın üyelerini belirledi. 

MASTERCHEF 3 EYLÜL 2019 SONUÇLARI

MasterChef'te bu hafta 2 dokunulmazlık oyunu oynandı. İki dokunulmazlık oyunu sonucu 4 yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi. Bu dört isimden birisi yarışmaya veda etti. Eleme hattına giren 4 isim şunlardı: Ekin Eylem Ulaş, Eda Karabulut Nayir, Mustafa Aydın ve Onur Dursun. Bu dört yarışmacı dokunulmazlıklar ve bireysel dokunulmazlıklar ardından, şeflere son bir tabak hazırlayarak, elenmemek için ter döktüler. Şeflerin kararıyla MasterChef 3 Eylül 2019 Salı günü elenen isim Onur Dursun oldu.

MASTERCHEF 20 AĞUSTOS 2019 KİM ELENDİ, KİM KALDI?

Mastarchef Türkiye 20 Ağustos 2019 Salı günü kimler elendi, kimler kaldı?

İşte Masterchef 1. Bölümü eleme sonuçları:

MASTERCHEF TÜRKİYE 2018 SONUCU

MasterChef geçen sezon finali 23 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.00'de yapılmıştı. Yarışmada Masterchef birincisi Uğur Kardaş olmuştu. Yarışmanın birincisi 100 bin liralık para ödülü ve Dubai'de iş sahibi olmuştu. 

Masterchef yarışması uzun zamandır TV8'de seyircileri ekran başına kilitliyordu. Binlerce başvuru arasından seçilen 30 yarışmacı adayı Masterchef Türkiye’de kalabilmek için yarışmıştı.

Yorumlar