MasterChef Murat Özdemir Gözaltına Alındı

MasterChef yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kan donduran paylaşım sebebi ile gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Murat Özdemir Gözaltına Alındı

TV8 kanalında yayınlanan MasterChef yarışma programı ile tanınan Murat Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kan donduran paylaşım sebebi ile gözaltına alındı.

Özdemir, paylaştığı videoda, elinde bulundurduğu papağana hunharca işkence ediyor. Görüntülerin kısa süre içinde sosyal medyada yankı bulması ilgili makamları harekete geçirdi.

Video paylaşımının ardından duruma sessiz kalmayan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Murat Özdemir hakkında suç duyurusunda bulunulması talimatı verdiğini duyurdu. 

Çok geçmeden Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı.

KIZINI DA DÖVMÜŞ

Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi

BAKAN PAKDEMİRLİ SESSİZ KALMADI

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat'ın kan donduran eziyet videosuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim.İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık." dedi.

ACUN ILICALI: İNSAN MÜSVEDDESİ

Sosyal medya hesabı üzerinden olay yaratan görüntü hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı: "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" dedi.

Yorumlar