MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kim?

MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. Yarışmaya ikinci kez katılım gösteren Hasan'ın hayatı ve ailesi merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kim?

MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kimdir, nerelidir, kaç yaşında memleketi neresidir? Yarışmaya ikinci kez katılım hakkı kazanan Hasan, geçen yıl ailevi nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kalmış, hayalleri yarım kalmıştı. Yarışmaya bu yıl tekrar dönüş yapan Hasan'ın özel hayatı izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kimdir? İşte MasterChef Hasan hakkında merak edilen bilgilerden bazıları.

MasterChef Hasan'ın tam adı Hasan Biltekin'dir.

MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kim
MasterChef Hasan

 

Hasan Biltekin 1993 yılında Nevşehir'de doğdu.

27 yaşında olan Hasan 184 cm boyunda ve 78 kilo ağırlığındadır.

İlk orta, lise ve üniversite eğitimlerinin tamamını memleketi Nevşehir'de tamamladı.

Liseyi Turizm Otelcilik Okulu’nda tamamladı.

Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır.

Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda altın, gümüş ve bronz, toplamda 18 madalya ve kupa kazandı.

MasterChef Hasan kimin oğlu, babası kim
MasterChef Hasan

 

MasterChef’e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

İnstagram hesabı nedir: MasterChef 2021 ana kadrosuna giren Hasan Biltekin’in renkli bir Instagram hesabı bulunuyor. İzleyicilerin merak edip araştırdığı Instagram hesabı “hasanbiltekinnn” kullanıcı adıyla yer alıyor. Yaptığı yemekler ile birlikte sosyal hayatında paylaşımların yer aldığı Instagram hesabında şu anda 18 bin takipçisi var.

MasterChef Türkiye 2021 ilk eleme turunda Piramit tavuk ile jüri karşısına çıktı. Somer Şef hayır oyu vermiş ve Mehmet Şef ile Danilo Şef evet oyları ile turu geçti. Üçlü düello turunda Yiğit Gök ve Oğuzhan Öveç ile yarıştı. En iyi balık çorbasını yaparak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

MasterChef Hasan'ın ünlü isimlerden bazılarına atıf yapılarak babasının ünlü sanatçılardan biri olduğu ileri sürülüyor; ancak tamamen yanlış bilgi. Hasan'ın babası Nevşehirli sıradan bir vatandaştır.

MasterChef Hasan'ı Murat Boz'a çok benzetenler var. Ünlü bir isimle ilgisi olduğunu düşünenler de aynı şekilde mevcut.

Hasan'ın daha önce Emrah'ın başrolünde oynadığı Aşk ve Mavi dizisinde figüranlık yaptığı öğrenildi.


 

Yorumlar