Maske kodu gelmeyenler nasıl maske alacak? Bakan açıkladı

Eczanelerden maske alabilmek için gerekli olan SMS kodu gelmeyenler nasıl maske alacak, merak konusu oldu. Sağlık Bakanı konuya açıklık getirdi. Herkesin maskeye ulaşımını sağlamak amacıyla, kodu gelmeyenlerin nasıl maske alacağını açıkladı. İşte maske kodu gelmeyenler için yapılacak işlemler

Google Haberlere Abone ol
Maske kodu gelmeyenler nasıl maske alacak?

Ücretsiz maske alabilmek için gerekli SMs kodu gelmeyen vatandaşların maskeye nasıl ualaşacakları konusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklık getirdi.

Koca, "Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler" diye konuştu.

Ücretsiz maskelerini almak isteyen vatandaşların eczanelere gitmesi, T.C kimliklerini ve SMS kodunu iletmeleri gerekiyor. Bu bilgileri veren vatandaş cep telefonlarına gelen doğrulama kodunun ardından ücretsiz maskelerini alabiliyor. Ancak başvurmalarına rağmen SMS kodu gelmeyenler ne yapacak? İşte sorunun detaylı yanıtı.

20-65 yaş aralığındaki vatandaşların telefonlarına kod gelerek eczanelerden ücretsiz maske alacak. Peki telefonuna kod gelmeyen vatandaşlar ne yapacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada bu konuya açıklık getirdi. Bakan Koca, “Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler” dedi.

 

 

Yorumlar

JNAID ALI HUSAIN Şahsıma aittir