Marketten hırsızlık anı güvenlik kamerasında

- Adana'da akaryakıt istasyonunun marketinden bin 300 lira para çaldığı öne sürülen şüpheli yakalanıp tutuklandı - Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

Google Haberlere Abone ol
Marketten hırsızlık anı güvenlik kamerasında

ADANA (AA) - Adana'da akaryakıt istasyonundan para çalarak tuvalet penceresinden kaçması güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Karataş Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun market bölümünden bin 300 lira para çalındığını fark eden görevliler durumu polise bildirdi.

İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, akaryakıt istasyonuna gelen iki kişiden birinin markete girdiğini, diğerinin ise dışarıda beklediğini belirledi.

Görüntülerde, market bölümündeki tuvaleti kullanıp çıkışta raftan aldığı çekirdekle kimsenin bulunmadığı kasaya yönelen şüphelinin para dolu poşeti alıp tuvalet penceresinden kaçtığı, dışarıda bekleyen şüphelinin ise bir süre bekleyip görevlilerle konuştuktan sonra ayrıldığı görüldü.

Ekipler, eşkalini belirlediği parayı çaldığı öne sürülen Haydar K. (25) ile kuzeni olduğu belirlenen U.B'yi (23) gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada şüpheli Haydar K'nin daha önce de Mahmut C.K. (23) ile Akdeniz Mahallesi'ndeki bir apartmandan bisiklet çaldığını tespit etti. Bunun üzerine Mahmut C.K. da gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Zanlılardan Haydar K'nin ifadesinde olayı kasada kimsenin bulunmadığı sırada yanındaki kuzeninin haberi olmadan gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü.

Şüpheliler Haydar K. ve Mahmut C.K. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı, olayla ilgisinin bulunmadığı tespit edilen U.B. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar