Mardin'in Kızıltepe ilçesinde film sahnelerini aratmayan kavga

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde akraba aileler arasında yaşanan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Kavgayı görenler film sahnesinden bir bölüm sanıyor.

Hollywood filmlerini aratmayan görüntüler Mardin'in Kızıltepe ilçesinden geldi. Son dakika bilgisine göre; arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 4 üvey kardeş ile babaları Mahmut Kılınç yaralandı. Kavga anına ait ortaya çıkan görüntülerde bir arabanın hızlı bir şekilde şahısların üzerine sürülmesi ve insanların ellerindeki uzun namlulu silahlar dikkat çekti.

Çarşamba günü öğle saatlerinde ilçe merkezinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu öne sürülen aileler arasında kavga çıktı.

Aileler arasındaki sert tartışmalar kısa sürede büyüyerek silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Baba Mahmut Kılınç ile 4 üvey kardeş, kavgada yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mahmut Kılınç'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Jandarma ve polis ekipleri ise olayın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak, kavgaya karışan kişilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Amerikan film sahnelerini aratmayan kavga anına ilişkin ortaya çıkan görüntülerde ise bir arabanın insanların üzerine hızla sürülmesi yer alıyor. İki kişinin hızla giden aracın üzerinde taşınıp yere savrulması ise izleyenleri şoke etti. Videonun diğer bir dikkat çeken noktası ise şüphelilerin ellerindeki uzun namlulu silahlar oldu.


HDP BİNASINDAN ÇIKAN YENİ GÖRÜNTÜLER