Mardin'den acı haber, bir asker şehit

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 1 asker şehit olurken 3 terörist yapılan operasyon ile etkisiz hale getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'den acı haber, bir asker şehit

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda 1 asker şehit oldu. Devam eden operasyonda 3 terörist ise etkisiz hale getirildi. 

Derik ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, güvenlik güçlerince bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon sürüyor.

ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE 1 ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur." denildi.

7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mardin, Bitlis ve Diyarbakır'da devam eden operasyonlarda biri gri listede olmak üzere 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Yorumlar