Maradona: Uzaylılar beni kaçırdı

Dünyaca ünlü eski futbolcu ve şimdilerde teknik direktör olan Diego Armando Maradona çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Maradona, zamanında UFO'lar tarafından kaçırıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Maradona: Uzaylılar beni kaçırdı

Bir dönem attığı gollerle hala bir efsane olan Arjantin futbolunun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona, ilginç bir iddia ile gündeme geldi.

Çok konuşulacak bir röportaja imza atan Maradona zaman zaman isminin karıştığı sıradışı olaylar ve marjinal açıklamalarıyla gündeme geliyordu. 

İZLEYENLERİ ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR YAPTI 

Arjantin'de yayın yapan TyC Sports isimli ünlü spor kanalına röportaj veren ünlü teknik adam Maradona, şaşırtan bir iddia ortaya attı. UFO'larla ilgili söyledikleri ile bir müddet gündemde kalacağı düşünülen Maradona futbolseverlerin ağzını açık bıraktı.

TyC Sports kanalının 59 yaşındaki efsane isme UFO'lara inanıp inanmadığına dair sorduğu soruya hiç beklenmedik bir yanıt geldi.

İzleyenlerin ağzını açık bırakacak açıklamalarda bulunan Maradona, zamanında bir UFO tarafından kaçırıldığını söyledi. Maradona 3 gün evinden uzak kaldığını iddia etti.

MARADONA: UFO'LAR BENİ KAÇIRDI

Bir kaç içki içtikten sonra 3 gün eve gitmediğini aktaran Maradona sözlerine şöyle devam etti: "Bir keresinde birkaç içkiden sonra 3 gün eve gitmemiştim. Ortadan kaybolmuştum. Daha sonra eve bırakıldım ve UFO'ların beni kaçırdığı söylendi. Evdekilere, 'beni onlar kaçırdı, ama size bununla ilgili hiçbir şey anlatamam' dedim"

Yorumlar