Malum çevrelere cici görünmek için sürekli AK Parti'ye zarar veriyordu

AK Parti aleyhine FETÖ ve sol medya tarafından yapılan kara propagandaların tamamına alet olarak, partiye en büyük zararı veren isimlerin başında gelen Mustafa Yeneroğlu, sonunda partiden istifa ettirildi.

Google Haberlere Abone ol
Malum çevrelere cici görünmek için sürekli AK Parti'ye zarar veriyordu

AK Parti aleyhinde yapılan kara propagandalara her defasında alet olarak paritye en büyük zararı veren isimlerin başında gelen Mustafa Yeneroğlu, sonunda parti yönetiminin de isteğiyle istifa etmek zorunda kaldı. AK Parti etiketiyle, partiye yönelik saldırılara çanak tutan Yeneroğlu, birçok yalan ve yanlış ve kasıtlı propaganda haberlerinin yayılmasına aracı oluyor, AK Parti'ye en büyük zarar verenlerin başında geliyordu. 

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yeneroğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile parti üyeliğinden istifa eden Mustafa Yeneroğlu'nun yerine yedek üye İstanbul milletvekili Eyüp Özsoy parti yönetiminde görev alacak.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti'den istifasını açıklayan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun yerine, birinci yedek üye İstanbul milletvekili Eyüp Özsoy MKYK'de görev yapacak.

Özsoy'un, AK Parti'nin düzenleyeceği ilk MKYK toplantısına katılması bekleniyor.

Yorumlar