Maltepe'deki kavga

- İki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden polis ekiplerine taşla saldırdığı ve ekip araçlarına zarar verdiği iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı - Operasyonda, 1 ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 1 döner bıçağı ele geçirildi

Google Haberlere Abone ol
Maltepe'deki kavga

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden polis ekiplerine taşla saldırdığı ve ekip araçlarına zarar verdiği iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Aydınevler Mahallesi'nde 1 Aralık'ta çıkan silahlı kavgaya müdahale için olay yerine giden polis ekiplerine yapılan taşlı saldırıya karışan kişilerin yakalanması için Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Şubesi ekiplerince helikopter desteğiyle operasyon düzenlendi.

Operasyonda, "polise mukavemet" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarını işlediği iddia edilen Ö.G. ve G.Ç. isimli kadınlar ile C.Ö. ve G.K. yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 1 döner bıçağı ele geçirildi.

Yapılan araştırmada, şüphelilerden C.Ö'nün asker kaçağı olarak arandığı, "mala zarar verme", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "açıktan hırsızlık"tan suç kaydının bulunduğu, 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.K'nın da aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu, Ö.G'nin "uyuşturucu ticareti" yapmaktan, G.Ç'nin ise "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan arandığı tespit edildi.

Aydınevler Mahallesi'nde 1 Aralık'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale etmeye giden polis ekiplerine taşlı saldırıda bulunulmuş, saldırı nedeniyle 2 ekip aracı zarar görmüştü.

Yorumlar