Maltepe Cezaevinde isyan var yalanı

Sosyal medya üzerinden örgütlenen ve birçoğu FETÖ üyesi oldukları belirtilen hesaplar tarafından Maltepe Cezaevinde isyan çıktığı ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe Cezaevinde isyan var yalanı

Twitter üzerinden örgütlenerek hareket eden terör örgütü yandaşları, Maltepe Cezaevinde isyan çıktığına dair provokasyon yapmaya başladı. 

Tamamına yakını FETÖ ve bağlantılı hesaplardan oluştuğu beltilen isimlerin başlattığı "Maltepe Cezaevinde neler oluyor?" başlıkla konu kısa süre içinde büyük tepki topladı. 

Propagandayı yürütenler ile tepki gösterenlerin birlikte attığı mesajlar toplamda 50 bini geçti. 

Propagandayı başlatanlar, cezaevinde koronavirüs nedeniyle isyan çıktığını ileri sürüyor. 

Oysa cezaevi önünden gelen görüntülerde cezaevinde bir sorun olmadığını gösteriyor. 

HERHANGİ BİR İSYAN YOK!

Maltepe Cezaevi'nde herhangi bir isyanın olmadığı ve güvenlik önlemleri nedeniyle alınan tedbirlerin isyan sanılmış olabileceği yetkililer tarafından ifade edildi. Bakan yardımcıları ve savcılık Maltepe Cezaevi'nin tüm yetkilileri ile görüştü. Cezaevinde herhangi bir isyanın olmadığı anlaşıldı.

 PAYLAŞIMLARI FETÖ'NÜN BOT HESAPLARI YAPTI

"#MaltepeCezaevindeNeleroluyor" etiketi altında yapılan provokatif paylaşımların FETÖ'cü hainlere ait bot hesaplar olduğu anlaşıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Paylaşımların hepsi aynı, hastalıklı zihniyet ve uşakları işbaşında" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

PKK VE FETÖ YANLILARININ SIK SIK YAPTIĞI BİR ŞEY

Cezaevleriyle ilgili olarak terör örgütleri PKK ve FETÖ yanlıları sık sık Twitter üzerinden kara propaganda yaparak, asılsız konuları gündeme getirmeye çalışıyor. Özellikle bu propagandayı yürütenlerin birçoğunun CHP ve HDP  gibi partilerin milletvekillerinden de destek almaları ise dikkat çekiyor.

Kara propagandayı başlatanlara tepki gösterenler ise, mesaj atanların tamamının FETÖ yanlısı hesaplar olduğunu belirtti. 

İşte propagandaya tepki gösteren bazı hesaplar:

Yorumlar