Makbul kimin? Makbul Kuruyemiş Sahibi Kimdir?

Makbul kuruyemiş kimin, sahibi kimdir soruları Makbul firması son dönemlerde televizyon ekranlarında dönen reklamlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Özellikle de halkın şu anki karantina durumunu göz önünde bulundurursak tam isabetli bir karar aldığı söylenebilir.

Google Haberlere Abone ol
Makbul kimin? Makbul Kuruyemiş Sahibi Kimdir?

Makbul Kuruyemiş Türkiye'nin birçok noktasında perakende kuruyemiş işletmeleri bulunan bir firmadır. Makbul kimin, sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman nerede kuruldu soruları son günlerde televizyon ekranlarında dönen reklamlarıyla birlikte gündem oldu. İşte Makbul Kuruyemiş hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Kuruyemiş, kuru gıda, lokum, çerez gibi ürünlerin satıldığı Makbul Kuruyemiş her geçen gün bünyesine yeni şubeler katarak genişlemeye ve büyümeye devam ediyor. 

Makbul Kuruyemiş, resmi olarak Memişler Çay Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye aittir.

Memişler Çay Gıda Sanayi şirketi 2004 yılında Gaziantep ilinde kuruldu. 

Şirket Uğur ve Kamuran Memiş tarafından ilk olarak Limited Şirket olarak kuruldu. 

Daha sonra İstanbul, Kocaeli gibi illerde de şubeleri açıldı.

Makbul Kuruyemiş, Memiş Ailesi tarafından 2012 yılında kuruldu. Makbul işletmelerinde, kuruyemiş, bakliyat, baharat, kuru meyve ve şekerleme ürün kategorilerinde ihtisas mağazacılığı yapılıyor. 

Ülkenin içinde bulunduğu karantina şartlarını da göz önünde bulunduran şirket son dönemlerde online alışverişe de yeni bir boyut getirdi. Buna göre; “Dilediğin Kadar Al” satış kurgusuyla yenilikçi bir online alışveriş deneyimi sunan Makbul, mağazalarındaki özgürce alışveriş yapma deneyimini, miktar ve tutar sınırları olmaksızın, hızlı teslimat ve kişiselleştirilmiş sipariş yönetimiyle dünyada benzeri olmayan bir online alışveriş imkanıyla www.makbul.com adresinde tüketicilerle buluşturuyor.

Makbul Kuruyemiş, “Aynı Tat Uygun Fiyat” sloganıyla kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri, saygılı ve güler yüzlü hizmet felsefesi, keyifli ve hijyenik bir mağaza ortamı sunarak tüketicileriyle buluşturuyor.

Makbul'den sipariş vermek isteyenler için önemli bir bilgi; bütün Türkiye'ye siparişler perakende şartıyla 5,50 TL kargo ücreti alınıyor.

Makbul'ün TV reklamlarından biri:

 

Yorumlar

bir de sanki bu sitede yazanı makbulun sahibi duyuyormuş zanneden cahiller Allah siz akıl mantık versin. Cahilliğinizde boğulun.
hamideye hamide çalışkan yapabiliyosan buyur geç sen yap. sen de aç o kadar dükkan. millete laf atacağına icraat yap. Sizler gibi cahiller yüzünden memleketimiz bu hallere düştü.
Dilaver Yıldırım Manisa yunusemre ilçesinde bayiniz olmak isterim 240 mt dükkanım var
Hamit ÇALIŞKAN Asla adımınızı atmayın, hele online satın alımlarda bulunmayın.. Ürünleri iğrenç, hizmetleri iğrenç, genel merkez çalışanlarının yöneticileri bile muhataplıkları iğrenç..
Esra GÜNGÖRDÜ Merhaba bizim kuru fasulye var kaç ton isterseniz. Sizinle birlikte çalışmak istiyorum.istediginiz zaman fasulye var ve büyük ambarimiz var. İletişim 05423997054