Mahir Ünal: CHP kendi içinde FETÖ temizliği yapmadı

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "CHP sağlam dursaydı, devletin içerisindeki temizlik yapılırdı. '17-25 Aralık'tan sonra biz temizliği yaptık. Ama CHP kendi içerisinde bir FETÖ temizliği yapmadı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mahir Ünal: CHP kendi içinde FETÖ temizliği yapmadı

TVNET'in Net Bakış programında Serhat İbrahimoğlu'nun sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP'nin kendi içinde FETÖ temizliği yapmadığını söyledi.

FETÖ ve benzeri yapılanmalar İslam dininin ve Anadolu irfan geleneğinin ortaya çıkardığı yapılar olmadığının altını çizen Ünal, "Meseleyi ezberlerimiz üzerinden değil, FETÖ'cülerin yazışmaları üzerinden okumak lazım." dedi.

"CHP SAĞLAM DURSAYDI"

"Devlet bunlara karşı harekete geçtiğinde 'Elinizde delil var mı' diye soranlar! 1998'de, 1997'de bunlara karşı ne yaptınız?' Bu ülkede FETÖ gibi yapılar varsa bunun temel sebebi dine ve dindarlara dönük baskıdır." diyen Mahir Ünal, CHP'nin sağlam durmadığını söyledi. Ünal, "CHP sağlam dursaydı, devletin içerisindeki temizlik yapılırdı. '17-25 Aralık'tan sonra biz temizliği yaptık. Ama CHP kendi içerisinde bir FETÖ temizliği yapmadı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar