Magnum Maserati kampanyası başvuru hatası alıyorum

Magnum Maserati kampanyası başvuruları 30 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle sona eriyor; bazı tüketiciler kampanyaya başvuru yapmak için web sitesindeki formu doldurduğunda hata mesajıyla karşılaşıyor. Peki, Magnum Kampanyasına katılmak için başka yol ya da yöntem var mı?

Google Haberlere Abone ol
Magnum Maserati kampanyası başvuru hatası alıyorum

Magnum Maserati veya Magnum araba kampanyası başvuruları 30 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle sona eriyor; bazı tüketiciler kampanyaya başvuru yapmak için web sitesindeki formu doldurduğunda hata mesajıyla karşılaşıyor. Peki, Magnum Kampanyasına katılmak için başka yol ya da yöntem var mı?

Magnum araba kampanyası Nisan 2019'da başlamıtı. Şanslı iki kişiye lüks araba markası Maserati hediye edilecek.

Başvurular yarın sona eriyor. Başvuru için Magnum ürünlerinden çıkan şifreleri ad soyad ve telefon numarasıyla birlikte Magnum firmasına göndermek gerekiyor.

Başvurular çeşitli yollarla yapılabiliyor. Başvuru için son günün gelmesi nedeniyle Magnum'un web sitesinde hata alınmaya başlandı. Bu nedenle bazı tüketiciler, başvuru için başka yollar olup olmadığını sorguluyor.

Magnum için başvuru yapmanın farklı yolları da var.

Kampanyaya dahil Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan özgün katılım şifresini, ad, soyad ve adresinizi kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek de katılım sağlanabilir.

Ayrıca, Magnum iPhone, Android uygulamalarında ilgili alana GSM No, Ad, Soyad, Adres ve katılım şifresi bilgilerini girerek kampanyaya katılım sağlanabilir.

Kampanyaya Turkcell, Türk Telekom Mobil ve Vodafone bütün aboneleri 2992 kısa mesaj servis numarasına bilgilerini göndererek katılabilir.

Kısa mesaj ile yapılan katılımlar aboneye bağlı olduğu operatör tarafından ücretlendirilmektedir.

MAGNUM KISA MESAJ ÜCRETİ NE KADAR?

Kampanyaya başarılı ya da hatalı tüm kısa mesaj katılımları Türk Telekom Mobil ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 1,00 TL ola-rak katılımcıya ücretlendirilir.

Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır.

MAGNUM HATA ALIYORUM, NE YAPMALIYIM?

Kampanyaya gönderdiğiniz şifrenin ürün çubuğu üzerindeki şifre ile aynı olduğunu ve çubuk üzerindeki bilgileri tekrar teyit ediniz, kampanyadan daha önce kullanılmış bir şifre hatası alıyorsanız yeni bir Magnum satın alarak yeni şifreyi katılım için iste-nen bilgilerinizle gönderin. Detaylı bilgi için 444 25 19 veya 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar