Son dakika... Demet Akalın'ın evinde haciz geldi

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz'daki villada haciz işlemi gerçekleştirildi. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Demet Akalın'ın villasında bulunan eşyaları haczederek kamyona yüklediği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika... Demet Akalın'ın evinde haciz geldi

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait Martaş Lojistik'in, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. 36 milyon liraya yakın Turkuaz Petrol AŞ, bir süre önce haciz kararı aldı.

Alınan haciz kararı gereği bu sabah Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı evde gidildi. Haczedilen eşyalar, kamyona yükleniyor. Haczedilen eşyalar arasında, televizyon, bilgisayar gibi bir dizi ürün bulunuyor.

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu" dedi.

Yorumlar