Mağazada hırsızlık şoku

Sultangazi'de bir giyim mağazasında yaşanan hırsızlık vakası saniye saniye kameralara yansıdı. Mağazadaki bir müşteriyi gözün kestiren hırsızlar içinde altın ve para bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Mağazada hırsızlık şoku

SonHaberler | ÖZEL

İstanbul'un Sultangazi ilçesi Sultançiftliği mahalesinde 13 Kasım 2018 tarihinde bir giyim mağazasında hırsızlık şoku yaşandı. Üç kişilik hırsızlık çetesi, gözüne kestirdikleri kadının çantasını el çabukluğuyla alarak kayıplara karıştı.

Mağazada müşteri olarak bulunan Necla Karakuş isimli vatandaş, önceden kendisini gözüne kestirdiği anlaşılan üç kişilik hırsızlık çetesinin kurbanı oldu. 

Müşterileri oyalama taktiği uygulayan biri çocuk, ikisi kadın üç kişilik hırsızlık çetesi, Karakuş'u dalgınlığından faydalanarak soyarak kayıplara karıştı. 

Karakuş, içinde altın, para, ziynet eşyası ve kimlik kartı gibi önemli belgelerin yer aldığı çantasının üç kişilik hırsızlık çetesinin aldığını mağazanın güvenlik kameralarını inceleyince anladı. 

Mağaza sahipleriyle birlikte olayı Sultançiftliği Polis Karakolu'na bildiren Necla Karakuş, şimdi hırsızlık çetesinin yakalanarak eşyalarının iade edilmesini bekliyor.

Yorumlar