Maden işçilerinden, Zeytin Dalı Harekatı'na destek

- TTK'da çalışan maden işçileri, GMİS yöneticileri ve personelinin, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla düzenledikleri kampanya kapsamında TSK'nin talebi doğrultusunda alınan arazi aracı ve malzemeler teslim edildi

Google Haberlere Abone ol
Maden işçilerinden, Zeytin Dalı Harekatı'na destek

ZONGULDAK (AA) - Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçilerinin yanı sıra Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyesi işçiler ile sendikanın yöneticileri ve personelinin, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla düzenlediği kampanya çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) talebi doğrultusunda alınan arazi aracı ve çeşitli malzemeler törenle teslim edildi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na arazi aracı ile çeşitli malzemelerin teslim ettiklerini söyledi.

Teslimatı Hatay Valiliği aracılığıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Demirci, "Katkı veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Maden işçilerinin yanı sıra tüm Zonguldak halkının sevgilerinin ve dualarının Mehmetçik'le birlikte olduğunu vurgulayan Demirci, şöyle konuştu:

"Ülkemizin birliği için yurt içi ve dışında terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonların amacına ulaşacağına inanıyoruz. Maden işçileri olarak tüm Zonguldak halkı olarak devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Maden işçisinin kalbi kahramanlarımız için atmaktadır. Allah ordumuzun yardımcısı olsun, askerlerimizi ve mücadele veren kahramanlarımızı korusun."

Teslim törenine GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da katıldı.

Yorumlar