Maçka Parkı'nda dehşet anları, boğazını kesti

Şişli ilçesi sınırları içinde bulunan Maçka Parkı'nda laf atma yüzünden çıkan kavgada elinde kırık bira şişesi bulunan bir saldırgan, laf attığı gruptan bir kişinin boğazını kesti.

Google Haberlere Abone ol
Maçka Parkı'nda dehşet anları, boğazını kesti

İstanbul'un Şişli ilçesinde Maçka Parkı'nda arkadaşlarıyla yürüyüşe çıkan doktor Süleyman Dönmez, saldırıya uğradı. Saldırgan önce laf attığı ardından saldırdığı Doktor Dönmez'in boğazını kesti. Dönmez arkadaşları tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İddiaya göre Maçka Demokrasi Parkı İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yerleşkesi çıkış kapısında akşam saat 18.00 sularında meydana gelen olayda; doktor Süleyman Dönmez, iki kadın meslektaşıyla parkın kapısına doğru yürürken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyle laf atma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sürerken, kimliği belirsiz kişi elindeki bira şişesini kırdıktan sonra Dönmez’in boğazını kesti. Süleyman Dönmez kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan koşarak olay yerinden kaçtı.

Saldırıda ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Dönmez’in ilk yardımına, yanında bulunan meslektaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Daha fazla kan kaybetmemesi için, bir vatandaşın verdiği tişörtle boğazına tampon yapılan Dönmez, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Süleyman Dönmez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorumlar