Maçın ardından

- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Galatasaray'ın ilk golünde net faul vardı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ne işe yarıyor. İlk gole kadar pozisyon vermedik ama golü yedikten sonra takım kırıldı"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 6-0 yenildikleri maçla ilgili, "Galatasaray'ın ilk golünde net faul vardı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ne işe yarıyor. İlk gole kadar pozisyon vermedik ama golü yedikten sonra takım kırıldı." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bakkal, kalelerinde gördükleri ilk gole kadar iyi oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın ilk golünde net faul vardı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ne işe yarıyor. İlk gole kadar pozisyon vermedik ama golü yedikten sonra takım kırıldı. Ama 49. dakikadan sonraki oyunu kabul etmiyorum. Disiplinsiz, bu kadar kolay net pozisyonlar vermek oyuncularıma yakışmadı. Ben kendi takımımdan sorumluyum. Bu disiplinsiz oyunu kabul etmiyorum. Bu takıma geçen seneden beri emek veriyorum. Eksik ve sakatların arkasına sığınmadım ama bu kadar rakibin oynamasına müsaade eden takımı kabul etmiyorum. Böyle maçlarda kızarsınız, sarı ve kırmızı kart görürsünüz. Bu kadar duyarsız olmazsınız. Ama ilk 40 dakika faulle atılan gole kadar pozisyon vermedik."

Yorumlar