Maçın ardından

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz: "Sahada mükemmel bir Kardemir Karabükspor vardı" - Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Kazanmak istediğimiz bir maçtı bu anlamda üzgünüz"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Sahada mükemmel bir Kardemir Karabükspor vardı." dedi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gençlerin mücadelesinin güzel olduğunu söyledi.

Oyuncuların lisansı çıktığında çok daha farklı bir Kardemir Karabükspor olacağını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Benim oyuncularım bugün mükemmel mücadele etti. Verdiğimiz görevleri harfiyen uyguladılar. Gerçek bir takım gibi hareket ettiler. Eğer ofansif oyuncularımız, tecrübeli oyuncularımız olsaydı bugün çok net bir galibiyet alabilirdik. Ama sahada mükemmel bir Kardemir Karabükspor vardı. Tüm oyuncularımı gözlerinden öpüyorum. Altınordu takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bugün Rabbim de bize yardım etti, kalecimiz mükemmel oynadı, rakibin topları direkten döndü ama biz ve oyuncularımız inanmıştık."


- Eroğlu: "1-0 mağlup duruma düştükten sonra oyun disiplininden kopar gibi olduk"


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da kolay gibi görünen maçların zor geçtiğini bildiklerini, bu maçın da zor geçtiğini belirtti.

İlk yarıya çok iyi başladıklarını aktaran Eroğlu, şöyle konuştu:

"Atamadıkça sürekli direnci artan, iyi mücadele eden, saha avantajını kullanan, zaman zaman vakit geçiren bir takımla karşılaştık. Kalemizde golü gördük, 1-0 mağlup duruma düştükten sonra oyun disiplininden kopar gibi olduk, biraz da kavga dövüş ortamı olmaya başladı. Devrede yaptığımız konuşmayla oyunu oynamamız gerektiğini, golü bulacağımızı söyledik, iyi bir dakikada golü bulduk. Daha sonra gol girişimlerimiz vardı ama bir türlü istediğimiz skoru elde edemedik. Kazanmak istediğimiz bir maçtı bu anlamda üzgünüz. Rakibi de tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler sonuna kadar sahada o savaşı verdiler."

Yorumlar