Maçın ardından

- Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: "Adaletli bir skor oldu" - Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak: "En kısa sürede transfer dosyası açılır, ondan sonra yapacağımız transferlerle ligde iyi bir şekilde devam ederiz"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Tetiş Yapı Elazığspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Adanaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, maçta adaletli bir skor olduğunu belirtti.

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

Kağıt üstünde kendilerinin favori olduğunu ifade eden Arslan, "Futbolun kuralları var ama bir de oyunun, takımın kendi içinde kuralları var. Oyun disiplini, yardımlaşma, pozisyonu doğru okuma gibi. Burada biraz eksik kaldık. İlk yarı biraz dalgalanma yaşadık, ikinci yarı yaptığımız hamleyle bizim için artıya döndü. Belki de ilk girdiğimiz fırsatları değerlendirebilseydik maçı daha moralli kopartabilirdik." diye konuştu.

Geriye düşündükten sonra maçın kendileri için daha da zor olduğunu kaydeden Arslan, şunları söyledi:

"Beraberliği yakalayınca biraz daha riske girelim dedik. Orada galibiyeti getirecek pozisyonlarımız var ama olmadı. İyisi kötüsü adaletli bir skor oldu. Hem mevkisel hem oyun içerisinde tamamlamamız gereken eksiklerimiz var. En kısa sürede bunları halledersek muhakkak bu ligin iyi takımlarından bir tanesi oluruz."

Arslan, bir grup taraftarın kulüp başkanı Bayram Akgül'e tepki göstermesiyle ilgili soruya, "Şaşırdığımı söylemek istiyorum. Bütünleşmede sorun yaşadık." cevabını verdi.

Arslan, transfer yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ise ortada geçen bir maç olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Adanaspor ikinci yarı ofansif oyuncu değişikliklerinden sonra biraz daha baskı kursa da oyuna müdahale etme şansımız yoktu. Zor bir süreç Tetiş Yapı Elazığspor için. En kısa sürede transfer dosyası açılır, ondan sonra yapacağımız transferlerle ligde iyi bir şekilde devam ederiz. Bununla ilgili başkanımız görüşmeler yapıyor. Bizim beklentimiz yüksek. Ona göre oyuncu çalışmalarımızı da yapıyoruz."




Yorumlar