Maçın ardından

- Göztepe Teknik Direktörü Tuna: - "İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi" - Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut: - "Maksimum puanı alıp ligi tamamlamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'la 0-0 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi." dedi.

Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya çok arzulu başladıklarını, ikinci yarının sonlarına oyundan biraz düştüklerini söyledi. Müsabakayı kazanmayı çok istediklerini kaydeden Tuna, "Oyun gitti geldi. Rakibimize pozisyon verdik, biz de kaçırdık. İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi." değerlendirmesinde bulundu.

Tuna, Göztepe'nin iyi ilerleme sağlayan bir takım olduğunu belirterek, "Biz sadece işimize çok çalışarak, inanarak sezon sonu Göztepe'yi iyi bir seviyede bırakma düşüncemiz vardı. Konyaspor ve Galatasaray maçlarını geçip, geleceğe hazırlık adına da geçişi sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

İmza attığı günden bu yana Göztepe'nin dışında hiçbir şey düşünmediğini kaydeden Tuna, herkesin bunu bilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.


- Erol Bulut: "Çalınan iki puanımız var"


Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise muhteşem Göztepe taraftarı önünde yarım saatlik baskıdan sonra maçın kontrolünü ellerine geçirdiklerini söyledi. Kazanmalarını gereken müsabakadan 1 puanla ayrıldıklarını kaydeden Bulut, "Çalınan 2 puanımız var, direkten dönen 3 topumuz var. Galip gelmek yerine kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. 40 puanımız var. Alabileceğimiz 6 puan daha var, maksimum puanı alıp ligi tamamlamak istiyoruz." dedi.

Bulut, futbolcuların kararlara itiraz etmesine gerek olmadığını, sahada 3 hakemin olduğunu ve her şeyi görmek zorunda olduğunu kaydetti. Evkur Yeni Malatyaspor olarak kendilerine yakışanı yapmaya çalıştıklarını kaydeden Bulut, "Kalan 3 maçta 9 puan almak istiyorduk, bugün berabere kaldık. 39-40 puanı yakaladık diye lig bitti diye bir şey yok, sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Yorumlar