Maçın ardından

- Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Sorumlusu Sürmeli: "Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığspor şampiyon olamadı" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "İnşallah önümüzdeki sezon iki takım da çok iyi yerlere gelir"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli, "Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığspor şampiyon olamadı." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sürmeli, play-off iddiasını kaybettikleri için performanslarını görmek adına maçta genç oyunculara da yer verdiklerini belirtti.

Genç oyuncuların maçta iyi mücadele ettiklerini ve neler yapabileceklerini gösterdiklerini ifade eden Sürmeli, şöyle konuştu:

"Bu ligin en kaliteli kadrolarından bir tanesine sahibiz. Bugünkü maçta 2-0’ı yakaladıktan sonra gençlerimize görev vermek istedim. Skor 2-2’ye geldi. Bizim için skor hiç önemli değildi. Gençlerin takıma neler verebileceğini herkes de gördü. Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığspor şampiyon olamadı. Şampiyonluğu hak ediyordu, hakikaten buna çok inanıyordum. Bunun üzüntüsü içerisindeyim. Bütün olumsuz şartlara rağmen zorlayabildiğimiz kadar zorladık."


- Avcı: "İkinci yarı toparlandık"


İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise maçın seyircisiz oynandığını ve bu duruma alışık olmayan futbolcularının olumsuz etkilendiğini dile getirdi.

İlk yarı iyi oynayamadıklarını ve 2-0 mağlup duruma düştüklerini aktaran Avcı, "İkinci yarı biraz daha toparlandık. Oyuncularda ve sistemde değişiklik yaptık. Takımımız daha iyi oynamaya başladı. İki gol de biz bulduk ve maç berabere bitti. Mücadele eden bütün oyuncuları tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon iki takım da çok iyi yerlere gelir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar