Maçın ardından

- Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız" - Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay: - "Bu maçı kazanmamız gerekiyordu, kazandık"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız." dedi.

Hamzaoğlu, Antalya Stadı'nda Trabzonspor'la oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ne söyleyeceğini bilemediğini ifade etti.

Karşılaşmaya doğru başladıklarını, golü bulduktan sonra takım bütünlüğünü kaybettiklerini belirten Hamzaoğlu, mağlubiyetten dolayı en büyük sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurguladı.

Hamzaoğlu, Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı kutlarken, maçta doğru mücadeleyi sergileyemediklerini ve galibiyeti getirecek pozisyonları oluşturamadıklarını belirtti.

Ligde gelecek hafta deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaşacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız. Bize gerekli olan puanları önümüzdeki haftalarda alacağız. İnşallah haftaya Gençlerbirliği maçından bugün alamadığımız puanları alıp döneriz." diye konuştu.


- Çalımbay: "Takım, baskıya rağmen mücadeleden kopmadı"


Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise geçen haftayı Demir Grup Sivasspor karşısında puansız kapattıklarını anımsattı.

Geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek istediklerini ve başardıklarını aktaran Çalımbay, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız sonuna kadar iyi mücadele ettiler. Takımımız, baskı yememize rağmen mücadeleden kopmadı. Çok işi şeyler yaptılar, güzel pozisyonlar yakaladık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Ligde geriye kalan üç maçı da en iyi şekilde bitirip hedefimiz olan beşinciliği Trabzonspor'a kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz."

Çalımbay, kaleci Uğurcan Çakır'ın güzel maç çıkardığını ve kendisinin daha iyi yerlere geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar