Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan: "Deplasmanda da puan alarak ligde kalmayı hedefliyoruz" - Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir: "Takımın sürekli kaybetmesi bizi olumsuz etkiledi. Buna rağmen biz mücadelemizi gösterdik"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 5-0 yenen Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, aldıkları galibiyetle ligde kalma adına yüzde 90 avantaj sağladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihan, müsabakayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Galip gelerek haftaya oynayacakları deplasman maçına avantajlı çıkacaklarını ifade eden Cihan, "Takımı tebrik ediyorum. Deplasmanda da puan alarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum onu da gerçekleştireceğiz. Ligin sonu yaklaştı, kümede kalma mücadelesi çok büyük stres oluyor." dedi.


- Demir: "Sezon başından bu yana adil bir lig oynamadık"


Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Ligden düşmeleri haftalar önce kesinleşen kırmızı-siyahlıların teknik direktörü Demir, şunları kaydetti:

"Bizle ilgili çok konuşmaya gerek yok. Yaşamış olduğumuz birtakım sıkıntılardan dolayı sezon başından bu yana adil bir lig oynamadık. Takımın sürekli kaybetmesi bizi olumsuz etkiledi. Buna rağmen biz mücadelemizi gösterdik. Gaziantepspor'un sahada kaybetmesini sağladık. Hükmen mağlup olması sağlıklı değil düşüncesiyle her türlü fedakarlığı yaparak geldik. Denizlispor'u tebrik ediyorum. Bizim çocukları da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."

Yorumlar