Maçın ardından

- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "Maça 1-0 yenik başladık" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Üzülmez: "Oyununun ilk dakikasından üçüncü gole kadar doğru işler yaptık"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 29. hafta maçında Çaykur Rizespor'a sahasında 3-2 yenilen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Tamer Avcı, karşılaşmaya çok kötü başladıklarını söyledi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılamanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, "Maça 1-0 yenik başladık. Dönüş yapmak kolay değildi. 3-0'lık skordan sonra takım kendine geldi ve İstanbulspor gibi oynamaya başladık. Goller bulduk ve 3 tane net gol pozisyonu kaçırdık. Bugün kazanabilirdik ama olmadı." diye konuştu.


- Üzülmez: "Kazandığımız için mutluyuz"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise zor bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını dile getirdi.

Kazandıkları için mutlu olduğunu dile getiren Üzülmez, "Zor olacağını biliyorduk. Oyununun ilk dakikasından üçüncü gole kadar doğru işler yaptık. Rakibe alan bırakmadık. Savunmada pozisyon vermedik. 3-0'dan sonra oyuncularım, 'maç bitti' anlayışında oynayınca basit hatalar yaptık ve 2 gol yedik. Hatalarımız çok fazla ama son haftalarda hatalar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar