Maçın ardından

- Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Albayrak: "Üçüncü yıldızın ardından üst üste üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak, üst üste üçüncü şampiyonluğu yaşamak istediklerini söyledi.

Albayrak, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk yolunda 3 puanımızı aldık. Takımımız stresi yüksek maçlara alışık. Zaman zaman hata yaptığımız pozisyonlar da oldu pozisyonlarımız da vardı. Daha farklı olabilirdi ama üç puanı alarak inşallah Göztepe maçına daha avantajlı çıkacağımızı düşünüyorum. Üçüncü yıldızın ardından üst üste üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Oyuncular da hoca da çok iyi biliyor." diye konuştu.

Talisca'nın ligin ikinci yarısından itibaren performansının yükseldiğini söyleyen Albayrak, "Onun iyi oluşu bize de katkı sağlıyor takıma da katkı sağlıyor. İnşallah daha iyi olacak. Önemli olan tek bir oyuncu değil, bu oyun performansını genele yaymamız lazım." dedi.


- "Geniş ve derin bir kadroyuz"


Milli maçların ardından performanslarda dalgalanmalar olduğunu sözlerine ekleyen siyah-beyazlı yönetici şunları kaydetti:

"Milli takım dönüşlerinde böyle olabiliyor. Çünkü hemen hemen takımın büyük bir bölümü çok uzun yollar yaptılar. Talisca, Babel, Quaresma, milli takım oyuncuları. Bugün Adriano da Medel de yoktu. Biz geniş ve derin bir kadroyuz. Takım oyunu oynayan bir takımız. Pepe de sakattı, Quaresma da 5 haftadır yok. Biz buna alışığız ve bunu yürütebilecek bir takımız. Eksiklerimiz olmasa iyiydi ama dünyanın da sonu değil. Onun da üstesinden gelecek bir takımız."

Kaliteli futbolda hakemlerin de rolü olduğunu sözlerine ekleyen Albayrak, "Futbolun içerisinde futbolcuya düşen görev kadar hakemlere de görev düşüyor. Avrupa'da oynadığımız maçlara baktığınızda pozitif futbolun ana oyuncularından bir tanesi de hakemler. Bugün gözlemciler ne yazacaklar merak ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar