Maçın ardından

- Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Diyadin: "Maçın başında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik belki farklı olabilirdi" - Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: "Oyuncularımı kutluyorum ve bu galibiyeti Sezer'e hediye ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'a 2-0 yenilen Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Maçın başında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik belki farklı olabilirdi." dedi.

Diyadin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, üst sıraları zorlama adına kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Özellikle ikinci yarıda daha etkili oynadıklarını vurgulayan Diyadin, şunları kaydetti:

"Kazanıp yukarıya tutunma adına, en azından heyecanımızın devam etmesi adına önemliydi. Maçın başında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik belki farklı olabilirdi. Rakip, kaleye gelmeden çok enteresan iki gol buldu. İkinci yarıda oyunu öne yıktık, baskılı oynadık. Pozisyonları değerlendiremedik. Penaltı da tam istediğimiz dakikalarda geldi ama değerlendiremedik. İkinci yarıda etkili oynadık, önde bastık ama istediğimiz skoru alamadık."


- Adana Demirspor cephesi


Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise galibiyeti karşılaşmada ayağı kırılan oyuncuları Sezer Özmen'e hediye ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Galibiyet güzel. Üzücü tarafı da Sezer'in ayağının kırılması. Bizi çok üzdü. Giresunspor taraftarı ve oyuncularına teşekkür ediyorum. İnanılmaz derecede moral, destek verdiler. Oyuna gelecek olursak, galibiyet üzerine planladık ama bu kadar baskı yiyeceğimizi düşünmüyordum. İkinci yarıda inanılmaz bir Giresunspor baskısı vardı. Gol yemeden bu baskıyı tamamlamak güzel. İkinci yarıda arzu ettiğimiz oyunu oynayamadık, sadece mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum ve bu galibiyeti Sezer'e hediye ediyorum."

Yorumlar