Maçın ardından

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: "Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız" - Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan: "Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında, sahasında Denizlispor'u 3-1 mağlup eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Oyuncularını kutlayan Uğur, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız maçın başından sonuna kadar bütün dirençlerini sahaya yansıttı. Bunun karşılığında da 3 gol ile çok önemli bir rakibi burada yenerek rahatladık. Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız."


- Cihan: "İkinci yarı maçı verdik"


Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, puan almayı planladıkları bir müsabakayı kaybettiklerini dile getirdi.

Ligdeki sıralamaya göre en yakın rakipleriyle oynadıklarını ifade eden Cihan, "Bunun için plan yapmıştık. İlk devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maçı verdik. Artık planlı düşünmeliyiz. Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız." diye konuştu.


Yorumlar