Maçın ardından

- Adanaspor Teknik Direktörü Özköylü: "Böyle bir ruh halinde, böyle kırılgan, bu kadar cesaretsiz ve yüreksiz bir oyun ile mücadele, zaten bu sonucu doğal olarak getirir" - Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Bizim için çok önem bir galibiyet oldu"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında sahasında Altınordu'ya 3-1 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Böyle bir ruh halinde, böyle kırılgan, bu kadar cesaretsiz ve yüreksiz bir oyun ile mücadele, zaten bu sonucu doğal olarak getirir." dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahada bir şeyleri isteyen ve bunun için kavga eden oyunculara ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Göreve gelirken coşkusu, hırsı, heyecanı çok fazla olmayan bir oyuncu grubu olduğu yönünde bilgi aldığını, buna karşın kendisindeki hırs ve coşkuyu onlara aşılayarak, takımın iyi şeyler yapabileceği umudunu taşıdığını aktaran Özköylü, "İnanın bugüne kadar o umudum hep devam etti ama bugünkü görüntü özellikle ilk yarıdaki görüntü, sanki silah zoruyla sahaya çıkarılmış bir oyuncu grubu vardı." ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü, devre arasında futbolculara, kendisi bir sorun ise maçtan sonra ayrılacağını söylediğini dile getirdi. Futbolculara kendisi gitse bile onların sezon sonuna kadar takımda kalacaklarını, kendi onurları için mücadele etmeleri gerektiğini söylediğini anlatan Özköylü, şöyle devam etti:

"Biraz bir kıpırdanma oldu sanki ikinci yarıda. 2-1'i yakaladık, çok çabuk gol yemesek devamını getirebilsek belki bir umut olabilir miydi. Böyle bir ruh halinde, böyle kırılgan, bu kadar cesaretsiz ve yüreksiz bir oyun ile mücadele, zaten bu sonucu doğal olarak getirir."

Özköylü, takımın başına sezon başından beri gelen dördüncü teknik adam olduğunu anımsatarak, "Hep mi hocalarda suç var, hep mi hocalarda problem. Hiç mi kendilerine bakmayacaklar. Bunu açık açık kendilerine defalarca söyledim." diye konuştu.

Özköylü, kendisinin üzerine düşeni yapma konusunda kulüp başkanı ile görüşeceğini bildirdi.


- Eroğlu: "Yukarıya bir adım daha yaklaştık"


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da özellikle deplasman maçlarında kendi kimliklerini sahaya yansıttıklarını, çok önemli deplasmanlardan üç puanla döndüklerini belirtti.

Maçın ilk yarısında tüm oyunlarını ortaya koyduklarını, öne geçtikten sonra biraz daha rakibin öne çıkmasını bekleyip, koşularla pozisyon aradıklarını ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"Bizim için çok önem bir galibiyet oldu. Yukarıya bir adım daha yaklaştık. Önemli olan bu seriyi devam ettirmemiz. Sadece skor anlamında değil futbol serisini de oyun sistemini de devam ettirmemiz gerekiyor."

Yorumlar