Maçın ardından

- Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Yücel: "Berabere kaldığımız için üzgünüz" - Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Özellikle maçın son bölümündeki futbolumuzla 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'da teknik sorumlu Kubilayhan Yücel, bir puanın kendileri için yeterli olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kubilayhan Yücel, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Berabere kaldığımız için üzgünüz." dedi.

Oyuna iyi başladıklarını ve hırslı olduklarını kaydeden Yücel, "Galip gelmek için tüm çabayı gösterdik. Gole kadar gayet arzulu ve istekliydik. Öne geçtikten sonra Türk futbolunun klasik görüntüsü olan geriye çekilme ortaya çıktı. Bu da beklemediğimiz bir gol yememize neden oldu ve maç 1-1 bitti." diye konuştu.


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, her iki takım açısından da hayati öneme sahip bir maça çıktıklarını dile getirerek, Adana Demirspor ile aralarındaki puan farkını koruduklarını aktardı.

Ligde 23 puana sahip olduklarını anlatan İpekoğlu, "Play-off hattındaki takımın puanı 29. Galip gelseydik hedeflerimizi bu doğrultuda revize edecektik. Özellikle maçın son bölümündeki futbolumuzla 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. Umarım hem biz hem de Adana Demirspor bir an önce alt taraftaki gruptan uzaklaşırız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar