Maçın ardından

- Adanaspor Teknik Direktörü Özköylü: "Belki puan kaybetmiş gibi görünsek de bu takımın neleri yapabileceğini görmeye ihtiyacı var. İkinci yarıdaki oyun bu anlamda bize kazanç oldu" - Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Diyadin: "Skor üretmede ciddi sıkıntımız olduğu muhakkak"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ADANA (AA) - TFF 1. Lig'de Akın Çorap Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Belki puan kaybetmiş gibi görünsek da bu takımın neleri yapabileceğini görmeye ihtiyacı var. İkinci yarıdaki oyun bu anlamda bize kazanç oldu." dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok ciddi bir rakiple oynadıklarını belirtti.

Sahalarında kazanma alışkanlığını devam ettirmek istediklerini, buna göre hazırlandıklarını ifade eden Özköylü, şunları söyledi:

"İlk yarı biraz tedirgin oynadık. Aslında yediğimiz golden önce bir iki tane iyi pozisyonumuz vardı. Onlardan biri gol olsa oyun çok farklı hal alabilirdi. İlk yarının son dakikası yediğimiz gol tabii ister istemez biraz demoralize etti. Ama soyunma odasında herkes maçın çevrileceğine inandı. O konuşmaları yaptık. İkinci yarı zaman zaman tehlikeler yaşadık. Özellikle kalecimiz harika oyun oynadı. Belki maçı bize çevirebilecek kurtarışlar yaptı. İstediğimiz gibi rakibi baskı altına alarak çok pozisyon bulduk, penaltı da kaçtı. İkinci yarıdaki oyun gerçekten bizi ilerisi için çok mutlu etti, ümit verdi. Belki puan kaybetmiş gibi görünsek da bu takımın neleri yapabileceğini görmeye ihtiyacı var. İkinci yarıdaki oyun bu anlamda bize kazanç oldu."


- Akın Çorap Giresunspor cephesi


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin de bekledikleri gibi zorlu bir maç olduğunu belirtti.

Maçın ilk yarısının dengeli geçtiğini ancak golü bulup devre arasına avantajlı girdiklerini ifade eden Diyadin, şunları kaydetti:

"Rakibimizin geri dönüşlerinde açık vereceği muhakkaktı. Bu dönüşlerde bizim kazandığımız ve atağa çıktığımız pozisyonlarda rakibi eksik yakaladığımızda başka goller bulup, filmi erken bitirmemiz gerekirdi. Bitirmediğiniz sürece de rakibin iştahı, baskısı devam ediyor. Bununla beraber bir duran toptan gol yedik. Son bölümde iki takım adına da maç gitti geldi. İki takım da kazanabilirdi ama bizim sezon başında beri var olan oyunumuzun karşılığı anlamında skor olarak, sadece bugüne has değil sezon başından beri, skor üretmede ciddi sıkıntımız olduğu muhakkak."

Diyadin, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında "İç sahada üstünlük sağlayabiliriz. Bu umudumuz var. İkinci maça avantaj yakalayabiliriz diye düşünüyorum." diye konuştu.



Yorumlar