Maçın ardından

- Adanaspor Teknik Direktörü Özköylü: " 2-3 pozisyonda mağlup duruma düşebilirdik. İnanıyorum ki Allah oyuncuların mücadelesinin karşılığında o pozisyonların gol olmasını engelledi" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "İyi oynamamıza rağmen kazanamadık"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 16. haftasında İstanbulspor'la golsüz berabere kalan Adanaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, iyi mücadele etmelerine rağmen rakiplerini yenemediklerini söyledi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın belli eksikliklerinin olduğunu belirtti.

Adanaspor'un başında ilk maçına çıktığını hatırlatan Özköylü, "Takımla 4-5 gündür antrenman yapıyoruz. Oyuncuları bir anda çözmek mümkün değil. İstanbulspor bu ligin en diri ve sistemli takımlarından bir tanesi. Sürekli beraber oynayan 7-8 oyunculardan kurulu. Biz bunun karşılığında iyi mücadele ettik. 2-3 pozisyonda mağlup duruma düşebilirdik. İnanıyorum ki Allah oyuncuların mücadelesinin karşılığında o pozisyonların gol olmasını engelledi." diye konuştu.

Özköylü, takımın fiziksel eksikliğini gidermek için çalışmalar yapacaklarını belirterek, şunları aktardı:

"Önümüzdeki Eskişehirspor maçına bakacağız. Bir an önce toparlanıp o maçın oyununu planlayacağız. İnşallah maçtan istediğimiz sonucu alarak devam etmek istiyoruz. Bizim için esas süreç ikinci yarıda başlayacak. Çünkü devre arasında yapılabilecek transferler, yapılacak antrenmanlar, takımın fiziksel olarak gelişmesi çok önemli noktalar."


- İstanbulspor cephesi


İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı da maçın tempolu geçtiğini kaydetti.

Adanaspor'un sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu ifade eden Avcı, "Biz de bu bilinçle buraya geldik. Seyirci maçtan çok zevk almıştır. Bizim açımızdan topla oynama oranı çok yüksek bir maç oldu. Bir tek golü atamadık. İyi oynamamıza rağmen kazanamadık." şeklinde konuştu.



Yorumlar