Maçın ardından

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: "Son haftalarda hem ligde hem de aradaki iki Adana Demirspor karşılaşmasında kazanan bir takım haline geldik. Fenerbahçe'nin genetiği bu, böyle olması gerekiyor" - Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Yücel: "Bugün oyuna iyi başladık. Gayet de güzel pozisyonlar bulduk. Maalesef değerlendiremedik"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ADANA (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son haftalarda hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanan bir takım haline geldiklerini söyledi.

Kupanın 5. tur rövanşında Adana Demirspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kocaman, "Özellikle son haftalarda hem ligde hem de aradaki iki Adana Demirspor karşılaşmasında kazanan bir takım haline geldik. Fenerbahçe'nin genetiği bu, böyle olması gerekiyor. Bugün bunu hem pekiştirmek hem geliştirmek en büyük amacımızdı. Bu anlamda kazandığımız için son derece mutluyum." diye konuştu.

Turdan ziyade futbolcuların performansını gözlemlemeyi istediğini aktaran Kocaman, "Maçın sonunda şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim ki son derece arzulu, disiplinli ve istediğimiz şeyleri yapmak için güçlü bir şekilde sahada durmaya çalışan bir takım vardı. Bu, benim takımda görmek istediklerim adına skorun ötesinde, davranış biçimi olarak en sevindirici taraftı." ifadelerini kullandı.


- Adana Demirspor cephesi


Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Kubilayhan Yücel de tur atlayan Fenerbahçe'yi tebrik ederek, şunları söyledi:

"Bugün oyuna iyi başladık. Gayet de güzel pozisyonlar bulduk. Maalesef değerlendiremedik. Fenerbahçe büyük, güçlü bir takım. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Bundan sonra lige odaklanacağız. Orada üst sıralara hızla tırmanmak istiyoruz. Umarım bunu başarırız."

Yorumlar