Maçın ardından

- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "Verdiğimiz tek pozisyonda golü yedik" - Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Maçtan önce bir puana razı olurdum"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - TFF 1. Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kalan İstanbulspor'da teknik sorumlu Tamer Avcı, maç boyunca verdikleri tek pozisyonda golü yediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, "Maça iyi başladık, rakibimiz de oyunu kendi sahasında kabul etti. Gole kadar biz oynadık ama ön bölgede etkili olamadık. Verdiğimiz tek pozisyonda golü yedik." dedi.

Bir penaltıdan daha yararlanamadıklarını dile getiren Avcı, "Bu sezon üçüncü kez penaltı kaçırdık ama buna rağmen oyundan kopmadık. Beraberlik golünden sonra kendi oyunumuzu oynamaya başladık." diye konuştu.


- İpekoğlu: "Devre arası transfer yapmalıyız"


Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise şunları kaydetti:

"İstanbulspor, atletik özellikleri iyi olan, hücum ve savunma geçişlerini iyi yapan bir takım. Maçtan önce bir puana razı olurdum. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra baskılı olmamız gerekirdi, bunu yapamadık. Üretken olamıyoruz. Devre arasına kadar mevcut kadro ile devam edeceğiz. Eğer bir hedefe odaklanmak istiyorsak devre arasında transfer yapmalıyız. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra 3 puana yakın olan taraf bizdik."

İpekoğlu, Yunan futbolcu Georgios Samaras ile ilgili olarak da "Daha fazlasını vermesi gerekiyor. Beklediğimiz performansı alamadık." ifadelerini kullandı.

Yorumlar