Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Direktörü Erginer: - "Oyuncularım müthiş bir mücadele gösterdiler. Onun karşılığında da 3 puan aldığımız için mutluyuz" - Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: - "Ufak tefek hatalarımız var. Buda kaybetmemize neden oldu"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 2-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Oyuncularım müthiş bir mücadele gösterdiler. Onun karşılığında da 3 puan aldığımız için mutluyuz." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erginer, zorlu bir maçtan 3 puandan fazlasını aldıklarını söyledi.

Kırmızı kart yedikten sonra 10 kişi kalan takımın böyle bir galibiyet kazanmasının çok anlamlı olduğunu belirten Erginer, maçı gol yemeden bitirdiklerine dikkati çekti.

Erginer, maçta rakibe pozisyon verdiklerini anımsatarak, "Baktığımızda 10 kişi kaldıktan sonra dezavantaj gibi gözüken bölümü de çok daha iyi oynadık. Takım savunması anlamında çok daha iyi oynadık. Rakibe çok pozisyon vermedik. Benim için bu maçta oyun önemini yitirdi. Skor almak bizim için çok önemliydi. 3 puandan fazlası ve galibiyet. Bu galibiyetin mimarı tamamıyla oyunculardır. Hepsini yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ve alınlarından öpüyorum. Oyuncularım müthiş bir mücadele gösterdiler. Onun karşılığında da 3 puan aldığımız için mutluyuz." diye konuştu.


- Altınordu cephesi


Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Denizli'ye kazanmak için geldiklerini ifade etti.

Maçın ilk yarısına bakıldığında pek çok net pozisyon yakalamalarına rağmen gol atamadıklarını vurgu yapan Eroğlu, topların direkten döndüğünü anımsattı.

Eroğlu, rakibin duran topundan gol yediklerini anlatarak şöyle konuştu:

"1-0 bile geriye düştüğümüzde oyundan kopmadık. Ancak rakip 10 kişi kaldı. Ondan sonra da biraz daha yüklenip birçok pozisyonumuza değerlendiremedik. İlk yarı beraberliği yakalasaydık bunu avantaja dönüştürebilirdik. İkinci yarıda rakibin 10 kişi oynaması bazende dezavantaja dönüşebiliyor. Rakip hedefe kilitlendi ve biz bunu çözemedik. Son bölümlerde çözdük. Ama ikinci golü yemiştik. Üzgünüz, kaybettik. Kazanmak için aslında her şey uygundu, başaramadık. Ufak tefek hatalarımız var. Bu da kaybetmemize neden oldu."

Yorumlar