Maçın ardından

- Beşiktaşlı futbolcu Negredo: "Çok net pozisyonların olmadığı bir maçta forma şansını iyi değerlendirdim"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ANTALYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta galibiyet golünü kaydeden Alvaro Negredo, "Çok net pozisyonların olmadığı bir maçta forma şansını iyi değerlendirdim." dedi.

Negredo, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, uzun zamandır aradığı ve beklediği golü Aytemiz Alanyaspor müsabakasında bulmasının önemli olduğunu söyledi. Maçta az süre aldığını dile getiren Negredo, "Çok net pozisyonların olmadığı bir maçta forma şansını iyi değerlendirdim." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Gollerinin devamı gelecek mi?" sorusuna Negredo, "Umarım devam ederim. Geçen maçta daha fazla süre almıştım, bu karşılaşmada az süre almama rağmen golü buldum. Geçen maçta golü bulamadım ama çalışmaya devam edeceğim. Hocamın direktifleri doğrultusunda ve arkadaşlarımın yardımıyla yoluma devam edeceğim." yanıtını verdi.

Maçtan önce takım arkadaşlarının ve teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine Aytemiz Alanyaspor karşısında gol atacağını söylediğini anlatan Negredo, karşılaşmada bunun gerçekleştiğini belirtti.

"Valencia'dan gelirken bu kadar az süre alacağını düşünüyor muydun?" sorusu üzerine Negredo, "Cenk Tosun çok iyi iş çıkardı. Cenk, goller atıyor. Bugün de ilk golü attı. Geçen sezon da goller atan, kendini ispatlayan bir oyuncuydu. Ben hocamın direktifleri doğrultusunda oyunuma devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Negredo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Kasım Çarşamba günü oynayacakları Monaco maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, müsabakayı kazanmak istediklerini dile getirdi.


- Emre Akbaba: "İlk yarı başa baş oynadık"


Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba ise maçın ilk yarısında başa baş oynadıklarını belirtti.

İlk yarıda Beşiktaş'tan daha fazla pozisyon ürettiklerini kaydeden Emre Akbaba, "İlk yarı 1-1 bitti. İkinci devrede onlar daha baskın oynadı. Hızlı hücumlarla daha etkili olabilirdik ama bunu yapamadık." diye konuştu.

Yorumlar