Maçın ardından

- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Oyunun başından sonuna kadar kazanmayı hak ettik" - Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Bugün maçı kaybettik, yenilmedik"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, TFF 1. Lig'in 7. haftasında iç sahada 3-2 kazandıkları Grandmedical Manisaspor maçına ilişkin, "Oyunun başından sonuna kadar kazanmayı hak ettik." dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2-3 gündür takımla birlikte olduğunu, yoğun bir tempoyla çalışmaları gerçekleştirdikleri söyledi.

Sezon başından beri maç kazanamayan bir Eskişehirspor olarak sahaya çıktıklarını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

"Kısıtlı kadromuzla kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. Müsabaka boyunca üç zorunlu değişiklik yaptık. Bütün bunlara rağmen iyi mücadele ettik. Oyunun başından sonuna kadar kazanmayı hak ettik. Basit hatalar yaptık. Ancak daha farklı skorla kazabilirdik. Eskişehirspor için iyi bir başlagıç oldu. Milli maç arası da bizim için iyi oldu. Zamanlaması müthiş bir galibiyet. Eskişehirspor seyircisi takımını müthiş destekledi. Onlara teşekkür ediyorum. Bugün puan kaybetsek haksızlık olurdu. Çok çalışmamız gerekiyor. Kulüp, takım ve camia zor durumda. Elimizden geldiğince herkesin desteğiyle ayağa kalkacağız."


- Grandmedical Manisaspor cephesi


Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise mücadeleleri nedeniyle oyuncularını tebrik etti.

"Bugün maçı kaybettik, yenilmedik." diyen Karafırtınalar, "10 kişiyle coşkulu taraftar önünde iyi işler yaptılar. Tahriklere kapılmadılar. Daha fazla oyuncum atılabilirdi. Rakipten oyuncu atılması gerekirdi. Maçın sonundaki uzatma süresi kısaydı. Hakem çok kötü maç yönetti." ifadelerini kullandı.

Yorumlar