Maçın ardından

- Beşiktaşlı futbolcu Babel: "Bu akşam büyük bir adım attık" - Siyah-beyazlı oyuncu Quaresma: "Zor maç olacağını biliyorduk"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci haftasında Leipzig'i 2-0 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü atan Ryan Babel, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Hollandalı futbolcu, "Bu akşam büyük bir adım attık. Bir sonraki maçtan da iyi bir sonuçla çıktığımız takdirde daha büyük bir adım atmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Babel, performansıyla ilgili bir soruya, "Bu performansımı, kariyerimin ilk günlerindeki performansımla kıyasladığımda çok büyük bir fark var. 19 yaşındaki durumumla bugünkü arasında ciddi fark var. Daha tamamlanmış bir oyuncu haline geldim. Özellikle Almanya ve Liverpool deneyimlerim büyük katkı sağladı. Bugün de bu avantajı takımımın lehine kullanıyorum." yanıtını verdi.


- Quaresma: "Takım gibi oynadık"


Beşiktaş'ın ikinci golünde Anderson Talisca'ya yaptığı ortayla golü hazırlayan isim olan Ricardo Quaresma ise şunları kaydetti:

"İyi oynadık, takım gibi oynadık. Zor maç olacağını biliyorduk. Baskılı başladık ve skoru erken bulduk. Kaliteli oyuncularla oynamak her zaman kolaydır. Talisca da kaliteli bir oyuncu. Ben nereye attığımı biliyordum, o da nereye koştuğunu biliyordu."

Yorumlar