Maçın ardından

- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök: - "Takım halinde sahada galibiyet getirecek bir şey yapamadık" - Kars 36 Spor Kulübü Teknik Direktörü Kaçmaz: - "Futbolu güzel kılan şey, budur. Bölgesel Amatör Lig'deki bir takım olarak 1. Lig'in en iddialı takımlardan birini kendi evinde mağlup ettik"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


BALIKESİR (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kars 36 Spor'a elenen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, "Takım halinde sahada galibiyet getirecek bir şey yapamadık." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Cangök, maçın başında iyi bir performans sergileyemediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlk yarım saat içinde 2-3 farkı bulup rakibin gardını düşüreceksin. Düşüremezsen son dakikaya kadar 'Ne olacak' diye düşünürsün. Takım halinde sahada galibiyet getirecek bir şey yapamadık. Çok kopuk oynadık. Dolayısıyla karşı taraf daha istekli oldu. Daha fazla istediler ve arzu ettiler. Kırmızı kart nedeniyle eksik kaldık ve yenildik. Takımım adına üzüldüm. Tabii ki Balıkesirspor, Bölgesel Amatör Lig'deki bir takıma elenmemeliydi. Süre almayan oyuncularımızı oynatmaya çalıştık. Kesinlikle mağlubiyete mazeret aramıyoruz."

Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz ise galibiyeti Karslılara armağan ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Balıkesirspor Kulübüne bize karşı gösterdikleri misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Futbolu güzel kılan şey, budur. Bölgesel Amatör Lig'deki bir takım olarak 1. Lig'in en iddialı takımlardan birini kendi evinde mağlup ettik. İnananların başarabileceğini bugün görmüş olduk."

Yorumlar