Maçın ardından

- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Özköylü: "Zorlu ve eksiklerimizin olduğu süreçte 3-1 geriden gelip maç çevirmek gerçekten bize çok şeyler katacak" - Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök: "Bizim adımıza dramatik bir maç oldu ama futbolun içerisinde böyle maç kaybetmeler var"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig'de Elazığ'da oynanan maçta Balıkesirspor Baltok'u 4-3 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Bu zorlu ve eksiklerimizin olduğu süreçte 3-1 geriden gelip maç çevirmek gerçekten bize çok şeyler katacak." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Özköylü, takım olarak birbirini yeni tanıyan bir futbolcu grubuna sahip oldukları için ilk yarı istedikleri gibi bir oyun ortaya koymakta zorlandıklarını belirtti.

Rakiplerinin ise birbirini çok iyi tanıyan ve 3 yıldır beraber oynayan bir oyuncu grubuna sahip olduğunu ifade eden Özköylü, bundan dolayı Balıkesirspor Baltok'un daha rahat olduğunu ve bu rahatlığın kendi futbolcularını tedirgin ettiğini kaydetti.

Maça 3'lü savunma ile başladıklarını ancak ikinci yarı 4'lü savunmaya döndüklerini aktaran Özküylü, şöyle konuştu:

"Haris'in oyuna girmesi, ön taraftaki etkinliğimizi artırdı. 1-0'dan geriye dönelim derken bir anda ikinci duran top golü moralimizi biraz daha bozdu ama umudumuzu yine de kesmeyip sonuna kadar mücadele ettik. Sonuçta bu zorlu ve eksiklerimizin olduğu süreçte 3-1 geriden gelip maç çevirmek gerçekten bize çok şeyler katacak. Öz güven, moral ve motivasyon anlamında çok şey katacak. Oyuncularıma özellikle ikinci yarı ortaya koydukları mücadeleden ve kazandırdıkları üç puandan dolayı teşekkür ediyorum, Çok önemli bir galibiyet oldu."


- Balıkesirspor Baltok cephesi


Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök ise açık ara önde iken yenildikleri için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

Maçı basit bir şekilde kaybettiklerini, 3. golden sonra çok farklı pozisyonlar yakalayacakları yerde hatalar yapmaya başladıklarını anlatan Cangök, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim adımıza dramatik bir maç oldu ama futbolun içerisinde böyle maç kaybetmeler var. Büyük takımlar bile böyle zaman zaman kaybediyor. Buradan kendi adımıza çıkaracağımız çok dersler var. Biraz gevşememizin bedelini pahalı ödedik. Daha iyi pas yapan ve topa sahip olan bizdik. Çıkarken iki basit hata yaptık ve bedeli ağır oldu. Bu tür hatalardan ders çıkararak önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olacağız."

Yorumlar