Maça değil meydan savaşına gelmişler FOTO

Beşiktaş-Galatasaray'ın dünkü Süper Kupa maçına gelen taraftarların üzerinden cephanelik çıktı

Google Haberlere Abone ol
Maça değil meydan savaşına gelmişler FOTO
Konya'da Beşiktaş ile Galatasaray arasında dün oynanan Turkcell Süper Kupa final maçı öncesi çıkan olaylarda 4'ü bıçakla olmak üzere 14 kişi yaralandı. Stada girmek isteyen taraftrların üzerinde arama yapan polis küçük bir cephanelik ele geçirdi.

Süper Ligin geçen sezon şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası sahibi Galatasaray,  Turkcell Süper Kupa finali, Konya Büyükşehir Belediye Arena'da oynandı.

Galatasaray'ın penaltı atışları sonucu kupayı müzesine götürdüğü maç öncesi, stat çevresi ve Konya-Ankara karayolunun 60'ıncı kilometresinde kente otobüslerle gelen taraftarlar arasında çıkan olaylarda 4'ü bıçaklanarak olmak üzere 14 kişi yaralandı.

Maç öncesi çıkan olaylara karışan ve stada girmek isteyen taraftarların üzerlerinde yapılan aramalarda; silah, döner bıçağı, kama, balta, çekiç, maket bıçağı, tokmak, zincir, beyzbol sopası, çeşitli boylarda bıçak, keser, muşta, cop, torpil, çok sayıda meşale, çok sayıda çeşitli boylarda sopa ve alkol ele geçirildi.

Maç öncesi olaylara karışan, taşınması ve kullanması yasak olan ürünleri üzerinde bulunduran taraftarlarla birlikte maç esnasında sahaya patlayıcı madde atan 1’i kadın 13 taraftar polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan 7’sinin Galatasaray, 6’sının ise Beşiktaş taraftarları olduğu öğrenildi.

Taraftarların üzerinden çıkan kesici aletlerden bazıları.

Taraftarların üzerinden çok sayıda meşale çıktı.

Yorumlar