LUNA Coin Yorumları Son Dakika: LUNA neden yükseliyor?

LUNA Coin Yorumları Son Dakika: LUNA neden yükseliyor? Yorumcuları ne diyor, yükselecek mi, düşecek mi? Dün bir anda yüzde 250'ye oranında yükseliş kaydeden LUNA bugün de yine yükseliyor. Hal böyle olunca da nerede duracağı merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
LUNA Coin Yorumları Son Dakika: LUNA neden yükseli

LUNA neden yükseliyor, LUNA Coin Yorumları ne diyor, yükselecek mi, düşecek mi? Dün bir anda yüzde 250 oranında sıçrama yapan LUNA Coin bir kez daha bütün piyasanın iştahını kendine çekmeye başladı. Daha önce büyük bir iflas yaşaması da kimsenin umurunda görünmüyor; çünkü birçok yatırımcının parasını her şeye rağmen ona yatırdığı görülüyor. Bunun nedeni ise daha önce 120 doları görmüş ve şu anda 5 doları civarında olmasıdır. 

LUNA normal bir coin olsa ve bir kötü haberle yıkılsaydı şu mavi çizgilere kadar yükselirdi. En yükseğe mi çıkar ortalarda mı kalır bilinmezdi.

Ancak Karşımızda yeni bir coin var. Sadece eski grafiğin üzerine koydular. Borsa patronlarının yeterince parası varsa bunu boğa sezonu pompalayacaklar. (başka şeylerden LUNA'ya paraları kalırsa) Çünkü dev patronlar bile LUNA'dan zarar ettiler. Onun için pompalayacaklar.

LUNA Coin yorumları
LUNA Coin yorumları

 

Bence bu şimdilerde yahut boğa sezonunda şu gülen yüz ifadesinin olduğu yere kadar çıkacaktır. Yani 23-24 dolar seviyesi. Çünkü ilk çıktığında 23-38 dolarda sıçrayıp yere indi.

Borsaların ve vatandaşın pompalarıyla 23-24.. milletin gücü ve parası kalırsa da BTC ilk tepesini yaptıktan sonra bunun bir veya daha fazla mislini yapar diye düşünüyorum. Ancak çok şans vermiyorum.

Zira ben pompa yapsam LUNA'ya değil de LUNC'a yapardım. Çünkü sayısı daha çok ve sıfırı da bol. İnsanlar burada hile yapıldığını anlayamayacaktır. Ancak arzı kısıtlı bir LUNA'da bu göze batar.

Ayı sezonu bitti ve Boğa sezonu başlıyor mu? Sevinmek için çok erken olabilir. Zira hemen hemen aynı güçte ve ivmede Bitcoin daha önce de atraktif hareketler sergiledi ancak düşüş devam etti. Bkz beyaz halkalar ile işaretli bölgeler:

Luna coin yorumları
LUNA COİN GRAFİĞİ

 

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paraların aşırı derecede oynaklık gösterdiği, insanları iflaslara kadar sürüklediği bilinen bir gerçektir. Bu nedenle lütfen yatırım yaparken bütün bunları gözönünde bulundurunuz. Kriptoda hiçbir zaman bütün varlığınızı tek bir kripto paraya bağlayarak hayatınızı riske atmayınız.  


 

Yorumlar