Londra'da büyük yangın, ölü ve yaralılar var

Londra'da 27 katlı bir binada büyük yangın çıktı, ölü ve yaralılar var.

Google Haberlere Abone ol
Londra'da büyük yangın, ölü ve yaralılar var

İngiltere'nin başkenti Londra'da 27 katlı bir apartmanın ikinci katında çıkan ve bütün binayı saran alevlerin söndürülmesine çalışılıyor. 120 daireli binada mahsur kalanlar olduğu belirtiliyor.

Londra'nın batısındaki Latimer Road semtinde bulunan 27 katlı binanın ikinci katında yerel saatle 01.15'te henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alt katlardan birinde patlayan bir buzdolabı nedeniyle çıktığı sanılan yangının, 100’den fazla daire bulunan binanın dış cephesi plastik malzemeyle kaplı olduğu için hızla yayıldığı ileri sürüldü.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi ile 200'den fazla itfaiyeci sevk edildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede binanın tümünü saran alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.  Londra İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, yanan binada can kaybı olduğu belirtilirken, net bir sayı verilmedi.

Binanın çökme tehlikesi var

Apartmanda yaşayanların tahliye edildiği belirtiliyor ancak can kaybı ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. İçeride mahsur kalan olup olmadığı da henüz bilinmiyor. Görgü tanıkları camlardan atlayanlar olduğunu söyledi.

Binanın çökme tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar