Liverpool maçı neden ertelendi?

Liverpool maçı neden ertelendi sorusu bu akşam maçı izlemek için keyifle bekleyen ancak beklemedikleri gelişmeyle karşılaşan taraftarlarca soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Premier lig maçında 'Süper Lig' gerilimi

Liverpool maçı nereden ertelendi, maç ne zaman oynanacak, neden bu akşam oynanmıyor soruları taraftarın kafasında deli gibi dolaşıyor. 

Bu akşam İngiltere Premier Lig'in 34. haftasında Manchester United-Liverpool maçını izlemeye hazırlanan futbolseverler beklemedikleri bir şeyle karşılaştı. 

Çünkü maça dakikalar kala ortalık bir anda karıştı.

Kırmızı Şeytanlar'ın taraftarları, Avrupa Süper Ligi'ne katılmak isteyen kulüp sahibi Glazer Ailesi'ne öfkelerini göstermek için stadı bastı.

Binlerce taraftar sahaya inerek protesto gösterisinde bulundu. 18.30'da başlaması planan karşılaşma ileri bir saate ertelendi.

Manchester United taraftarları, Liverpool maçı öncesi Old Trafford'a adeta çıkarma yaparak kulüp sahibi Glazer Ailesi'ni protesto etti.

Avrupa Süper Ligi'ne katılma kararı sonrası öfkeden çılgına dönen taraftarlar maçın ileri bir saate ertelenmesine neden oldu.

Öfkeli taraftar ayrıca, takımın kaldıkları otele gelerek yaptıkları protestoyla futbolcuların ve teknik ekibin kaldıkları otelden ayrılmalarını engellemeye çalıştılar.

Kulübe yakınlığıyla bilinen Manchester Evening News, 10 bin civarında taraftarın Amerikalı sahiplerinin kulübü bırakmaları için kampanya başlattığını bildirdi.

Yorumlar