LGS adayları için yeni örnek soru paketi geldi

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS'ye girecek öğrenciler için Haziran ayı örnek soru paketini yayınladı. Öte yandan sınava sadece 17 gün kaldı.

Google Haberlere Abone ol
LGS adayları için yeni örnek soru paketi geldi

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS yani Liselere Geçiş Sınavı'na hazırlanan öğrenciler için yeni örnek soru paketini yayınladı.

LGS kapsamında 20 Haziran’da yapılacak sınav öncesi Milli Eğitim Bakanlığı son soru paketini açıkladı. Toplam 1280 sorudan oluşan haziran ayı çalışma soruları destek paketi, sınav öncesinde yayımlanan son paket olarak bugün (3 Haziran) erişime açıldı.

1280 soruluk pakete Çalışma Soruları Destek Paketi’ne Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün “http://odsgm.meb.gov.tr/” adresinden ulaşılabiliyor. Daha önce yayımlanan sınav destek paketi ile birlikte bu yıl sınava hazırlanan öğrenciler için toplam 3 bin 796 soru kullanıma sunulmuş oldu.

8. sınıf öğrencileri için birinci dönem müfredat ve kazanımlarına yönelik 516 soruluk ilk destek paketi 16 Nisan’da, 1000 soruluk mayıs ayı birinci destek paketi 4 Mayıs’ta, 1000 soruluk mayıs ayı ikinci destek paketi 22 Mayıs’ta yayımlanmıştı.

 

 

LGS

Yorumlar